Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Perspagina

Welkom op de perspagina van Belsimpel.
Wil je graag meer weten over ons bedrijf? Check dan ook over Belsimpel!


Bedrijfsprofiel 


Jeroen & Jeroen begonnen in 2006 als studenten het bedrijf dat is uitgegroeid tot het huidige Belsimpel. Inmiddels zijn we ruim tien jaar verder, maar het label ‘jong en fanatiek’ is nog steeds van toepassing op het bedrijf. Bij Belsimpel vind je losse telefoons, tablets, accessoires, prepaid-pakketten en abonnementscombinaties.

Het team van Belsimpel bestaat uit meer dan 300 studenten, starters en ervaren werknemers die samen elke dag hard werken om de mobiele wereld te veranderen. Dit doen we door De Belsimpel Methode door te ontwikkelen: een pakket van methodes en technische toepassingen. Met De Belsimpel Methode maken we het complexe proces van het vergelijken en kiezen van een telefoon en abonnement makkelijker. Zo kun je bijvoorbeeld een maximaal bedrag invullen dat je per maand kwijt wilt zijn aan je telefoon, waarna je op basis daarvan een voor jou op maat gemaakt advies krijgt. 

Je krijgt persoonlijk advies en het product dat het beste bij jouw wensen past. Onze collgea's krijgen geen bonussen als ze een bepaald merk product, waardoor wij écht objectief advies geven. Dit allemaal samen zorgt ervoor dat Belsimpel is uitgegroeid tot de grootste online telecomwinkel van Nederland. 

Inmiddels hebben we zeven fysieke winkels door heel Nederland, een klantenbestand van meer dan 1,4 miljoen Nederlanders en ruim 1 miljoen bezoeken per maand. Dit is niet onopgemerkt gebleven. In 2014 won Belsimpel de eerste Oryx prijs voor meest opvallende groeiprestatie en in 2015 mocht Belsimpel de FD Gouden Gazelle NoordNederland award in ontvangst nemen. De kers op de taart volgde in 2016, toen Belsimpel werd uitgeroepen tot winnaar van de Thuiswinkel Awards Publieksprijs XL in de categorie Elektronica & Telecom. 

Er worden regelmatig allerlei activiteiten met onze medewerkers ondernomen vanuit zowel de winkels, het magazijn, de klantenservice en het kantoor. Er heerst op alle afdelingen een prettige, open sfeer en we hebben een hecht team. Zo werken we iedere dag hard samen om écht tot het uiterste te gaan voor onze klanten. 

De Belsimpel Methode


Persberichten

Belsimpel.nl gaat rebranden: “Het is tijd voor iets nieuws” | 28-12-2017

De naam van telefoonverkoper Belsimpel.nl is inmiddels bij veel Nederlanders bekend, toch vindt het bedrijf het de hoogste tijd voor verandering. Jeroen Doorenbos vertelt over de rebranding van het bedrijf dat in 10 jaar van een voorraadkast op zijn studentenkamer is uitgegroeid tot een miljoenenonderneming.

Meer lezen...

Belsimpel.nl haalt de Google Pixel 2-familie naar Nederland | 12-10-2017

Veel tech-enthousiastelingen keken lang uit naar de Google Pixel 2-reeks. Na de presentatie van 4 oktober is het toestel inmiddels op de markt verschenen en nu aan te schaffen via Belsimpel.nl.

Meer lezen...

BlackBerry KEYone Black de komende weken exclusief verkrijgbaar bij Belsimpel.nl | 27-9-2017

Tijdens de IFA in Berlijn presenteerde BlackBerry de BlackBerry KEYone Black: een unieke smartphone dankzij het fysieke toetsenbord. Dit toestel is nu tijdelijk exclusief leverbaar!

Meer lezen...

Motorola Moto G5s Plus tijdelijk exclusief verkrijgbaar bij Belsimpel.nl | 22-8-2017 

Eind juli presenteerde Motorola de Moto G5s Plus: een toestel voorzien van onder andere een dubbele camera en een metalen behuizing. Deze telefoon is nu exclusief leverbaar!

Meer lezen...

47% Van de Nederlandse mannen had iemand dood kunnen rijden in het verkeer door smartphone | 27-7-2017

De 4-jarige Tom heeft vorige week leren fietsen en fietst trots alle straten door op zijn fietsje met zijwieltjes. Vrolijk fietst hij zijn oprit af, gevolgd door zijn moeder en op weg naar zijn tante die even verderop woont. Op het moment dat Tom zijn tante op de oprit ziet staan, draait hij enthousiast aan zijn stuur en steekt de straat over. Een knal, een gil van zijn moeder en een auto die plotseling tot stilstand komt. Het fietsje ligt 10 meter verderop. De wieltjes draaien nog. 

Meer lezen...

OnePlus 5 nu bij Belsimpel.nl te koop! | 7-7-2017

Nadat Belsimpel een maand geleden het populaire telefoonmerk OnePlus naar Nederland heeft gekregen, heeft het bedrijf nu ook bevestigd dat het de gloednieuwe OnePlus 5 gaat verkopen! Veel smartphoneliefhebbers keken al tijden uit naar dit toestel.

Meer lezen...

Toestellen van OnePlus nu ook in Nederland te verkrijgen | 19-06-2017

Belsimpel.nl haalt het exclusieve, maar zeer populaire telefoonmerk naar Nederland! Toestellen van OnePlus waren nooit eerder verkrijgbaar in Nederland, tot nu!

Meer lezen...

Nooit meer duur internet op vakantie | 30-05-2017

Vanaf 15 juni 2017 veranderen de regels omtrent internetten, bellen en sms’en in de EU. Dit heeft grote gevolgen!

Meer lezen...

Nooit meer ongemerkt over je abonnement heen en objectief advies met In Control! | 22-05-2017

Belsimpel.nl lanceert In Control! Met deze app heb je altijd een objectieve meting van je verbruik en overschrijd je niet langer ongemerkt je abonnement. Je persoonlijke datacoach helpt je bovendien meer inzicht te krijgen in je verbruik.

Meer lezen…

Wat is het effect van de invoering van Wft op de telecombranche? | 08-05-2017

Op 1 mei werd de Wet financieel toezicht van kracht voor telecomaankopen. Dit betekent dat je een BKR-registratie kunt krijgen als je een duurder toestel in combinatie met een abonnement aanschaft. Wat de invloed is van deze wetswijziging op het gedrag van consumenten, lees je in het artikel

Meer lezen...

Belsimpel.nl neemt domeinnaam Typhone over | 08-05-2017

In februari ging Typhone.nl, een grote speler in de telefoonmarkt, failliet. Belsimpel.nl heeft besloten de domeinnaam over te nemen

Meer lezen…

Kinderen leren over de kosten van hun smartphone | 30-03-2017

Kinderen komen op steeds jongere leeftijd met telefoons in aanraking. Vaak hebben ze in groep 7 of 8 hun eerste mobieltje. Belsimpel.nl ging op pad om hen te leren hoe ze met de kosten van hun telefoon om kunnen gaan.

Meer lezen…

Samsung Galaxy S8 en S8+ officieel gepresenteerd! | 29-03-2017

Al lange tijd is uitgekeken naar de presentatie van de nieuwe toestellen, maar vanavond was het eindelijk zo ver. Zoals we van Samsung gewend zijn, zijn deze smartphones voorzien van de nieuwste en beste specificaties

Meer lezen…

Op school leren over je smartphone | 21-03-2017

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. Ook kinderen komen er op steeds jongere leeftijd mee in aanraking. Op scholen wordt echter nog weinig aandacht geschonken aan de kosten die het hebben van een smartphone met zich meebrengt. Belsimpel.nl heeft daarom een lespakket ontwikkeld voor de Week van het Geld

Meer lezen…

Belsimpel.nl genomineerd voor Shopping Excellence Award | 21-03-2017

Vorig jaar mocht Belsimpel.nl al de publieksprijs voor Beste Webwinkel in ontvangst nemen en er wordt bij het bedrijf nog steeds hard gewerkt om de mobiele wereld te veranderen. Dit heeft geresulteerd in een nominatie voor de juryprijs Shopping Excellence Award voor Beste Webwinkel.

Meer lezen…

Belsimpel.nl wint publieksprijs voor beste webwinkel van Nederland! | 24-03-2016

Belsimpel.nl heeft bij de Thuiswinkel Awards de Publieksprijs XL gewonnen in de categorie Elektronica en Telecom!

Meer lezen…

Nieuwe winkel Belsimpel.nl in Rotterdam | 05-02-2016 

De afgelopen periode heeft Belsimpel.nl al verschillende winkels geopend in Groningen, Utrecht, Zwolle, Den Haag, Tilburg en Amsterdam. Nu is Rotterdam aan het rijtje toegevoegd.

Meer lezen…

Belsimpel.nl opent nieuwe winkel in Zwolle | 22-09-2015

Na het openen van de eerste fysieke winkel in Groningen in 2014, is inmiddels het derde filiaal geopend. Na Groningen en Utrecht volgde deze maand Zwolle

Meer lezen…

Belsimpel.nl wint de Oryx tijdens de FD Gazellen Finale | 02-12-2015

Belsimpel.nl heeft op 1 december 2014 tijdens de FD Gazellen Finale de Oryx in ontvangst mogen nemen. Dit is een juryprijs voor het bedrijf dat de meest opvallende groeiprestatie heeft gerealiseerd gedurende de afgelopen jaren.

Meer lezen…

Belsimpel.nl vierde bij de Deloitte Technology Fast50 | 05-11-2014

Belsimpel.nl is vierde geworden tijdens de prijsuitreiking van de Deloitte Fast50 2014. Bij deze prijs wordt gekeken naar de procentuele omzetgroei van de laatste 5 jaar. Het bedrijf is voor het derde jaar op rij genomineerd.

Meer lezen…

In de media: Interviews 

Twinkle Magazine | Belsimpel presenteert zich nu als methode | 01-01-2018

Belsimpel.nl gooit zijn merkcommunicatie op de schop. Het succesvolle e-commerce bedrijf uit Groningen introduceert De Belsimpel Methode, ‘de slimste manier om een telefoon of abonnement te vinden dat echt bij jou past’.

Meer lezen...

NU.nl | Deze boeken moet je volgens bekende ondernemers lezen | 30-12-2017

"Game changing" ceo's lezen volgens Inc magazine zeker vier boeken per maand. Maar de keuze is reuze. Welke boeken moet je lezen?

Meer lezen...

NU.nl | Vijf ondernemers over hun grootste ondernemersfouten | 26-12-2017

Ondernemen is fouten maken. Hoewel falen in Nederland soms nog in de taboesfeer hangt, durven ook hier steeds meer ondernemers hun misstappen te delen. Zo kunnen andere ondernemers daarvan leren.

Meer lezen...

NU.nl | Vijf succesvolle ondernemers over hun rolmodellen | 15-12-2017

Goed voorbeeld doet volgen, zeker op het gebied van ondernemen. Leren van coaches, mentoren en inspirators is eerder regel dan uitzondering wanneer je een bedrijf bouwt.

Meer lezen...

Founders, T-Mobile | Belsimpel-eigenaar Jeroen Doorenbos zet zijn smartphone gericht in | 11-12-2017

Belsimpel.nl-oprichter Jeroen Doorenbos verkoopt mobiele telefoons voor de kost. Wat begon als een start-up in zijn Groningse studentenkamer, is uitgegroeid tot een telecombedrijf met 350 werknemers en internationale uitbreiding op de agenda. Hoe zit het met zijn eigen smartphonegebruik?

Meer lezen...

Metro Nieuws | Waarom niet iedereen een Chinese smartphone heeft | 17-12-2017

In onze lijst van techproducten met een goede prijs-kwaliteitverhouding van vorige week zagen we eigenlijk al een trend: wie een goed product voor weinig geld wilt, moet bij Chinese merken zijn. Bedrijven als Xiaomi, OnePlus en LeEco bieden onder meer bij smartphones topspecificaties voor ongeveer de helft van de prijs. Waarom heeft dan nog niet iedereen een telefoon van een van deze merken?

Meer lezen...

 NU.nl | Jeroen Doorenbos (Belsimpel): 'Buitenland ligt soms ver achter op Nederland' | 07-10-2017

De Groningse telefoonverkoper Belsimpel wil de komende jaren verder de grens over met eigen technologie. Volgens medeoprichter Jeroen Doorenbos ligt het online landschap voor mobiele telefonie in het buitenland soms ver achter op Nederland.

Meer lezen...

 Connexie | Belsimpel opent in korte tijd diverse winkel | 18-05-2016

 Het retaillandschap in Nederland krijgt forse klappen – denk bijvoorbeeld aan Dixons, V&D, DA, Perry Sport en Macintosh – en ook het aantal telecomwinkels neemt af. Wanneer je vervolgens als telecomspecialist binnen een half jaar zes winkels opent, dan val je op. Wij spraken daarom af met Jeroen Doorenbos en we ontmoetten elkaar in Amsterdam waar Belsimpel.nl onlangs zijn zevende winkel opende

Meer lezen...

Straks, Zwitserleven | Groeien door gewoon te blijven | 2016

Een portiek in de Groningse binnenstad verschaft via de intercom toegang tot een dertien in een dozijn kantooretage boven een kledingwinkel. Niets doet vermoeden dat dit het zenuwcentrum is van een bedrijf met verschroeiende ambities en een omzet van inmiddels meer dan zestig miljoen euro: Belsimpel.nl. Dit 'hoofdkantoor' typeert hoe deze groeibriljant de markt voor mobiele telefonie in een paar jaar tijd flink opschudde.

Meer lezen...

NRC Next | Online kun je niet goed voelen | 24-06-2015

De een na de ander wil een online winkel. Sterker nog, móet een winkel online openen als het een serieuze speler wil worden. Grote ketens zoals Blokker en V&D zijn hard bezig om hun webshops de teruglopende inkomsten van gewone winkels te laten opvangen. Dat ze dat willen, is begrijpelijk: we kopen ieder kwartaal meer spullen op internet. In het eerste kwartaal van dit jaar gaven we 4,35 miljard euro uit online, 16 procent meer dan vorig jaar. Dus wat doe je dan, als je het Groningse Belsimpel bent, een groeiende online telecomshop? Je volledig op internet richten? Nee, je opent juist fysieke winkels. Waarom?

Meer lezen...

Graydon | ‘We willen de beste zijn in alles wat we aanbieden’ | 04-03-2015

Het succesverhaal van Belsimpel uit Groningen is er een dat je graag leest: het swingende verhaal van twee jongens die piepklein begonnen, die direct beet hadden en die hun bedrijf in korte tijd tot grote hoogte wisten op te stuwen. Als partner van de FD Gazellen ging Graydon op zoek naar het succesgeheim van Belsimpel.

Meer lezen...

Emerce | Huub Lamers aangesteld als strategisch adviseur bij Belsimpel.nl | 17-12-2014

Belsimpel.nl heeft per 1 december Huub Lamers aangesteld als strategisch adviseur. Huub Lamers heeft in zijn carrière bij MCC en later Tech Data Mobile enorm veel ervaring opgedaan in diverse functies.

Meer lezen…

RTV Noord | Van studerende huisgenoten naar prijswinnende ondernemers | 19-11-2014

Voor de derde keer op rij won Belsimpel.nl in de categorie 'middelgrote bedrijven' de Gouden FD Gazelle. Dat is een prijs van het Financiële Dagblad voor snelgroeiende bedrijven

Meer lezen…

 Entrepreneur | Groningse telefoniepioniers met flinke dosis gezond verstand | 23-06-2014

Belsimpel.nl uit Groningen is in acht jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van mobiele telefoons en abonnementen van Nederland. Hoe ze dat voor elkaar kregen? ‘Door fanatiek te zijn, scherp te blijven en een flinke dosis gezond verstand te hebben’, zegt mede-eigenaar Jeroen Doorenbos

Meer lezen…

Sprout | Challenger 50: Jeroen Doorenbos (27) en Jeroen Elkhuizen (29) | 15-05-2014

“Wij hebben het meest fanatieke team”, antwoordt Jeroen Doorenbos op de vraag waarom hij de Challenger 50 publieksprijs moet winnen. “Als je met ons een potje gaat risken, heb je kans dat je tot acht uur ’s ochtends door zit te spelen. Het zit er bij ons ingebakken dat we de beste van de markt willen worden.” 

Meer lezen...

Awards

2016 - Winnaar van de Thuiswinkel Awards Publieksprijs XL in de categorie Elektronica & Telecom

Meer lezen…

2015 - Winnaar FD Gouden Gazelle Noord-Nederland 2015 Meer lezen…
2014 - Winnaar 1e Oryx prijs voor meest opvallende groeiprestatie Meer lezen…
2014 - Winnaar Deloitte Technology Fast500 EMEA 2014 Meer lezen…
2014 - Winnaar FD Gouden Gazelle Noord-Nederland 2014 Meer lezen…
2014 - 4e prijs Deloitte Technology Fast50 2014
2013 - Genomineerd voor de Deloitte Fast50 Award Meer lezen…
2013 - Oprichter Jeroen Doorenbos genomineerd voor Entrepreneur Of The Year 2013 Meer lezen…
2013 - Genomineerd voor de FD Gazelle Award 2013 Meer lezen…
2013 - Winnaar FD Gouden Gazelle Noord-Nederland 2013 Meer lezen…
2013 - Belsimpel wint de Piet Heyn SMA Challenger Award 2013 Meer lezen…
2012 - Winnaar FD Gouden Gazellen Award Noord Nederland 2012
2012 - Nominatie High Growth Awards 2012 Meer lezen…
2012 - 4e prijs Deloitte Technology Fast500 EMEA 2012 Meer lezen…
2012 - Sector winnaar Telecom Deloitte Technology Fast500 EMEA 2012
2012 - 3e prijs FD Gazellen Award Nederland 2012
2012 - Winnaar Sprout Challenger 50 Publieksprijs Meer lezen…
2012 - Winnaar Deloitte Technology Fast50 award Meer lezen...
2012 - Nominatie Deloitte Technology Fast50 award Meer lezen…
2012 - Nominatie Graham Telecom Award: Beste Telecom E-tailer Meer lezen...
2011 - Belsimpel.nl wederom uitgeroepen tot e-tailer van het jaar Meer lezen...
2009 - Belsimpel.nl uitgeroepen tot e-tailer van het jaar Meer lezen...

Winkels

Belsimpel heeft zeven winkels, waar klanten terecht kunnen voor persoonlijk advies, of om een smartphone uit te proberen.

Winkel Adres Postcode Plaats
Belsimpel Amsterdam Ferdinand Bolstraat 83 1072 LC Amsterdam
Belsimpel Den Haag Spuistraat 25 2511 BC Den Haag
Belsimpel Groningen Vismarkt 5 9712 CA Groningen
Belsimpel Rotterdam Lijnbaan 61a 3012 EL Rotterdam
Belsimpel Tilburg Heuvelstraat 30a 5038 AE Tilburg
Belsimpel Utrecht Lange Elisabethstraat 35 3511 JB Utrecht
Belsimpel Zwolle Diezerstraat 12 8011 RG Zwolle

In Control

In Control is Belsimpel's eerste app. De gratis app houdt je verbruik bij en coacht je om te zorgen dat je binnen je bundel blijft. Zo krijg je grip op je abonnement en blijf je in Control! Wil je meer weten over In Control? Lees dan hier verder! 

 Get it on Google Play


Contactgegevens

Algemene informatie, uitnodigingen en persberichten ontvangen we graag in onze pers-inbox. Bij specifieke vragen kun je contact opnemen met onze teamleider PR.

Pers-inbox: pers@belsimpel.nl

Teamleider PR: Afke Hagen
Mail: afke.hagen@belsimpel.nl