Oppo Reno 10X Zoom - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,5
4 geverifieerde reviews
5 sterren
Fantastisch
  • Camera: 10
  • Scherm: 9,4
  • Snelheid: 9,4
  • Batterijduur: 9,4
  • Prijs/kwaliteit: 9,4
10
5 sterren
Fantastisch

De Nr. 1 Smartphone !

P.J. Bartels | 11 januari 2020 over de Oppo Reno 10X Zoom Black

Echte Topper. Het eigen sausje van oppo over Android is een positieve aanvulling op de bediening en keuzes van te maken instellingen. Ik ben groot Fan van het beeldscherm. Ik heb altijd galaxy's gehad. Persoonlijk vindt ik de afgeronde beeldschermen helemaal Niks ! Beeldscherm van de Oppo is Subliem verwerkt met natuurlijk kristal helder beeld. Camera en video nog niet helemaal uitgefilterd, wat ik tot nu ontdekt heb .. is in één Woord Fantastisch .. !!!

10
5 sterren
Fantastisch

Waardige vervanger voor mijn OnePlus 6T

Jos Quinten | 30 september 2019 over de Oppo Reno 10X Zoom Green

Gekocht als experiment. Nu 2 dagen in gebruik en ik moet zeggen dat ik uiterst enthousiast ben. ColorOS is even wennen maar is geen drama zoals zo vaak wordt gezegd. Deze laatste versie ColorOS 6 schijnt dan ook de beste versie te zijn tot dusver.
De telefoon voelt zeer degelijk het scherm is prachtig. De oplossing voor de selfie camera is ook ideaal. Kortom ik ben er vrijwel van overtuigd dat dit toestel mijn OnePlus 6T naar de tweedehands markt zal leiden. 😁

8,0
4 sterren
Erg goed

Waanzinnige telefoon met enorme camera-opties

Oppo Reno 10X Zoom Black user | 25 september 2019 over de Oppo Reno 10X Zoom Black

Zo op het eerste oog zie je bij dit toestel een heel mooi, gigantisch groot AMOLED display. Je hebt daadwerkelijk het gevoel iets in handen te hebben. Pluspunt is dat er direct een perfect sluitend telefoonhoesje in de verpakking bijgesloten is.

De grote opslag-capaciteit van 256 Gb is ook nog ’n uitbreidbaar met een SD kaart van maximaal 256 Gb! De sharkfin popup selfiecamera met aan de andere zijde de flits is snel en robuust. Dat viel mij 100% mee. Door de flinke accu blijft de telefoon lang standby, ook bij intensief gebruik.

De 10x zoom van deze telefoon is ècht geweldig. Deze OPPO Reno 10X Zoom heeft gewoon Android 9.0 Pie. Maar hier zit wel de eigen ColorOS 6-skin overheen. Dat komt het gebruiksgemak en kleurrijke interface wel ten goede.

10
5 sterren
Fantastisch

very good

M. Behrendt | 9 september 2019 over de Oppo Reno 10X Zoom Black

incredible zoom