Oppo Find X - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

10
3 geverifieerde reviews
5 sterren
Fantastisch
  • Vormgeving: 10
  • Degelijkheid: 10
  • Mogelijkheden: 10
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 9,0

Review van: M Böke

1 januari 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Helaas geen "edge lightning" maar dat overleef ik wel ...hahaa

NICE!

Review van: B

11 oktober 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Indrukwekkend

De OPPO Find X is zeker weten de mooiste telefoon die ik ooit heb gezien.
Ik kom zelf van een iPhone 8 en de overschakeling ging voor mij erg snel en voelt best instinctief aan.

De telefoon komt samen met een paar USB-C oortjes, een SuperVoom Charger (0 -> 100% in 30 min) en een USB C naar Jack connector. Er zit ook een plastiek hoesje bij, maar ik raad de wallet sleeve aan die ze hier op de site gebruiken.

Camerakwaliteit is prachtig en het uitschuifsysteem en de gezichtsherkenning gaan heel vlot tot nu toe. Online is er heel veel te doen over ColorOS, maar tot nu toe heb ik nog weinig moeilijkheden gehad, het is ook perfect mogelijk om een andere launcher erop te zetten in de internationale versie.

Review van: E Nellen

16 september 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Unieke telefoon, welke zich onderscheid van de overige fabrikanten

Was in mijn geval ook hard nodig om een nieuw toestel uit te zoeken. Van een Huawei Mate 7 naar de Oppo Find X. Wat een gaaf toestel is dit zeg en boven verwachting over de kwaliteit en bouw van dit toestel.

Voornaamste reden dat ik dit toestel heb uitgekozen is zijn eigenaardige design wat dit toestel onderscheid van de overige high end smart phone fabrikanten.

Batterijduur is uitstekend te noemen. Bij intensief gebruik meer dan voldoende van in de ochtend tot laat in de nacht en dan nog zelfs over. Bij normaal gebruik makkelijk 2 dagen. Ook het opladen met bijgeleverde adapter gaat echt razend snel en is met deze telefoon minuten werk geworden (al maakt mij dat niet heel veel uit. Je laad toch meestal je telefoon in de avond op en haalt hem van de lader in de ochtend).

Snelheid van de telefoon is in mijn geval echt een vooruitgang. Alles werkt echt razend snel en heb nog geen echte haperingen kunnen waarnemen.

Beeldkwaliteit hebben ze bij dit toestel ook goed voor elkaar.

De camera's op dit toestel doen wat ze moeten doen. Wellicht niet de mooie foto's (zoals vele beweren) maar ik ben er bijzonder van onder de indruk. Er worden wat slimme trucjes toegepast bij het maken van de op foto door AI wordt de omgeving en belichting automatisch bepaald (ook de mogelijkheid de automatische functies uit te zetten). Ook een panorama foto maken van een mooi landschap is voor dit toestel een koud kunstje.

Gezichtsherkenning van dit toestel is uitstekend. Zelfs als er geen licht is, werkt de herkenning feilloos.

Ook je bestanden overzetten van je oude naar je nieuwe telefoon, daar hebben ze een mooie toepassing via een app voor bedacht en werkt erg goed.

Toestel werd standaard geleverd met een transparant hoesje voor de achterkant en is standaard vanuit de fabriek voorzien van een screen protector. Heel erg fijn!

Om de review kort te houden (want ik kan nog meer redenen bedenken), kan ik andere dit toestel zeer zeker aanbevelen. Vooral voor de persoon welke een keer iets anders zoeken dan de standaard toestellen welke in omloop zijn met vooral een redelijk saai ontwerp. Geen rare notch maar een unieke cameraoplossing.

Hopelijk gaan we van Oppo ook in Europa meer zien in de toekomst!

Video's over de Oppo Find X

Belsimpel-productvideo voor de Oppo Find X