Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Nokia 8 - Reviews

Online:

Providerafhankelijke levertijd

In combinatie met een abonnement is de levertijd van deze telefoon afhankelijk van de gekozen provider.

2 weken

Ben, hollandsnieuwe, KPN, Los toestel, Simyo, T-Mobile, Telfort, Vodafone

Niet meer leverbaar

Tele2

Winkels: Niet op voorraad

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,0
11 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 8,0
  • Degelijkheid: 10
  • Mogelijkheden: 9,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 8,0

Review van: JONATHAN

27 augustus 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Zeer goed model voor de prijs

Had hiervoor lang de Sony xperia modellen. Maar nadat elk model het niet langer dan 2 jaar vol hield, onlangs geswitched naar deze Nokia. Stock android is wel even wennen (geen built-in muziekspeler, album, e.d), en het model is door de bezels groter dan ik had verwacht van een 5"3 inch scherm. Desondanks heeft het een zeer goede accuduur (had na 5 uur in de trein intensief films kijken nog 50% over!), en werkt alles naar behoren. Enige minpunt is dat het niet veel goede accessoires heeft. En een goed-passende screenprotector vinden bleek lastiger dan ik dacht. Maar desondanks zeer tevreden dusver.

Review van: J.A.A. Verroen

18 juli 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Prima toestel,conform de "oude" Nokia-kwaliteit

Jammer, was de moeizame migratie vanaf een Windows 10 phone. Dat was ook de motivatie voor de aanschaf van een Android telefoon.

Review van: W BROUWER

17 juli 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Geweldig Nokia is back

Als oud gebruiker van Nokia was het een teleurstelling dat ze de boot misten met de "smartphone-rally" ik moest jaren geleden jammer genoeg overstappen op Apple en Samsung. Prima toestellen hoor, maar Nokia bleef in mijn herinnering gegrift. Vaak spraken we nog over die onverwoestbare toestellen van Nokia.En dan komt een vriend binnen met een Nokia smartphone. Ik was zeer verbaasd, maar na het zien en voelen van de Nokia was ik ineens weer helemaal om. Omdat mijn oude Samsung aan vernieuwing toe was heb ik direct de stap genomen en de Nokia 8 blue besteld. Wat een verademing. Wat een geweldig toestel met het pure Android systeem. Super gebruiksvriendelijk en in een mum van tijd operationeel. Nu zeggen mensen die mij kennen en die het toestel zien; oja... jij gaat altijd voor kwaliteit en loopt niet achter de massa aan. Inderdaad dat klopt helemaal. Zouden meer mensen moeten doen. En daarom: Nokia is back en hoe!!!!!!!!! Hulde.

Review van: M.A. van der Kruijk

24 juni 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Geweldig toestel voor een scherpe prijs

ik ben na o.a. een Pixel 5 en Moto G5 overgestapt naar de Nokia 8. Ten 1e vanwege het formaat (niet te groot en nog steeds handzaam), maar zeker ook vanwege de Stock Android versie op deze Nokia telefoon. De nieuwste Android versie (op dit moment 8.1) en laatste beveiligingsupdates beschikbaar. Wat een geweldig mooi toestel is dit en wat een mooie specs heeft het. Het scherm is echt prachtig. En dat voor deze prijs. Ik heb echt geen € 1000 euro of meer over voor een telefoon maar wil wel graag een modern en betrouwbaar toestel. Dat laatste moet nog blijken maar de eerste indruk is goed. Míjn vertrouwen krijgt dit toestel in ieder geval.

Review van: TdB

31 mei 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Hele fijne telefoon!

Ik kom van een iPhone dus ik moet nog even wennen, maar ik ben heel tevreden over deze telefoon! Heel gemakkelijk in gebruik, apps zijn makkelijk te vinden en alles laadt heel snel. In 3 uur is de telefoon volledig opgeladen.
Het scherm is voor mij net te groot om met 1 hand te bedienen, wel heel helder en scherp.

Nokia 8 Blue

€ 328,00

Video's over de Nokia 8

Belsimpel.nl-productvideo voor de Nokia 8