Nokia 8 Blue - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

8,8
55 geverifieerde reviews
4,5 sterren
Geweldig
  • Camera: 8,7
  • Scherm: 9
  • Snelheid: 9,2
  • Batterijduur: 7,9
  • Prijs/kwaliteit: 9,3
9,5
5 sterren
Fantastisch

Geweldige kwaliteit voor een fantastisch prijs

R.J. de l' Isle | 24 oktober 2019 over de Nokia 8 Grey

de mobiel straalt, werkelijk. het is niet zwaar, en voorlopig is het aardig snel. wel merk ik dat het een beetje heet kan worden tijdens multi-tasking, maar na vele high end telefoons, weet ik dat dit normaal is. over de camera gesproken, het is maar 13MP maar het ziet uit als een van een hogere kwaliteit, komt misschien door hoge resolutie van het scherm. ik heb deze gekocht met een hoge korting, dus wat mij betreft is het een koopje geweest, het toestel is gewoon high-end en presteert naar dien.

8,0
4 sterren
Erg goed

goed toestel

A.J Buzeijn | 12 september 2019 over de Nokia 8 Blue

fijn toestel om mee te werken

6,5
3,5 sterren
Beoordeling

Spijt van

I.H.F.H. van der Meer | 30 maart 2019 over de Nokia 8 Polished Blue

Voor het geld wat je er voor betaalt, vind ik hem dat echt niet waard. Het ligt er natuurlijk aan waar je je telefoon voor gebruikt.

-de camera is niet waarheidsgetrouw. Alles lijkt veel warmer, mijn haar lijkt bijvoorbeeld koperrood (dat is het niet). Krijg dit niet gefixt bij instellingen.

-ik luister erg veel muziek (via headphones, aux in de auto, noem maar op). Op het moment dat die aux kabel ook maar een beetje beweegt, hapert de muziek en stopt 'ie. Dit is niet met alle kabels, maar de "probleemkabels" werkten top op andere telefoons. Dus ligt toch echt aan de telefoon.
En oja, als die muziek kraakt, opent ie Google Assistent. Echt heel irritant.

-soms als ik in de mediaplayer een liedje opzet en op "volgende" wil klikken, loopt hij vast. Ik moet de mediaplayer dan afsluiten, uit taakbeheer swipen en opnieuw openen.

-op het moment dat de telefoon aan de lader ligt, reageert het beeldscherm niet correct.

-als ik wat ruwere vingers heb, denkt het beeldscherm dat ik tik in plaats van swipe. Hierdoor tik ik vaak allerlei dingen aan die niet de bedoeling waren. Dit gebeurt echt wel meerdere keren per dag.

-Soms krijg ik meldingen niet binnen.

-Als ik een snapchat filmpje maak, zit er vaak geen geluid bij. Dit ligt echt aan de telefoon, heb dit met geen 1 andere telefoon.

Het enige waar ik wel echt tevreden over ben, is dat de glasplaatjes voor het scherm genoeg bescherming geven. Mijn samsung s7 had om de haverklap een kapot scherm, omdat die glasplaatjes te smal waren vanwege de afbuigende schermranden. Dat heb ik hier gelukkig niet bij.

Maar nogmaals ligt het eraan waar je een telefoon voor gebruikt, voor mij was dit echt een miskoop ondanks uitgebreid reviews en specs opzoeken.
Jammer, want heb hem pas een half jaar. Ik dirf hem door deze gebreken ook niet goed te verkopen, want ik ben bang dat ik dan het gezeik op me krijg.

8,5
4,5 sterren
Erg goed

Hele fijne, degelijke, gebruiksvriendelijke telefoon.

J Stoof | 12 februari 2019 over de Nokia 8 Polished Blue

Mooie telefoon, gebruiksvriendelijk.
Erg tevreden over de snelheid en de eenvoud van de bediening. Terug naar vele jaren bij NOKIA

7,0
3,5 sterren
Goed

Een uitstekend toestel

Arthur | 10 januari 2019 over de Nokia 8 Polished Blue

Een mooie en snelle telefoon met een groot intern- en opslaggeheugen(4/64GB). Uiteraard is deze telefoon weer mooier en geavanceerder, in vergelijking met mijn vorige telefoon. Er zit dan ook een verschil van bijna 5-jaar tussen.

De telefoon doet alles wat ik wil, internetten, mail ontvangen, versturen, de kamerthermostaat bedienen, Netflix activeren, je kan het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk en alles gaat ook nog eens heel snel.

Toch een minpuntje: Er verschijnt helaas geen berichtindicator van whatsapp in het scherm, wanneer ik een bericht in whatsapp hebt ontvangen. Wél wordt er kortstondig een melding in het scherm weergegeven, maar de bekende rode cijferindicatie met het aantal ontvangen apps, is helaas niet aanwezig.
Natuurlijk ik heb met de helpdesk van Nokia contact gehad hierover en wat ik dan weer zo jammer vindt is dat men dit niet gewoon even aan mij verteld dat er geen whatsapp indicator aanwezig is, terwijl ik in een later stadium op het internet diverse keren lees, dat dit bij de Nokia 8 gewoon niet aanwezig is.
Of dit nu door de software(Androïd 9) komt of dat dit een beleid van Nokia is, geen idee.

Hopelijk komt dit in de nabije toekomst nog goed, want ik vindt zo`n digit melding in het scherm best wel handig.
Los van dit alles ben ik dik tevreden met mijn nieuwe Nokia 8.

Video's over de Nokia 8 Blue

Belsimpel-productvideo voor de Nokia 8 Blue