Nokia 701 Steel Dark - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

8,0
3 geverifieerde reviews
4 sterren
Erg goed
  • Camera: 9,2
  • Scherm: 8,3
  • Snelheid: 6,7
  • Batterijduur: 7,5
  • Prijs/kwaliteit: 8,3
9,0
4,5 sterren
Uitstekend

Nokia 701

Cor | 7 juli 2012 over de Nokia 701 Steel Dark

Ik heb de Nokia 701 als een van de eersten gekocht. Stapte over van de Nokia 5230 naar de Nokia 701. De Snelheid, een goede MP3 speler, fotolens 8 mp met Flits (voor de echte flits heb ik een echt toestel). Eerst had ik problemen met het grensverkeer. Bleek echter dat ik software van de Nokia 5230 geïnstalleerd had, zoals kasperski en Roaming gard.
Nu nadat de Nokia winkel vernieuwd is doen de applicaties het goed en kan ik ongehinderd de grens passeren.
Deze Nokia Belle is voor de prestaties die het biedt zeer attractief, zoals via Radio Uitzenden, kun je je Nokia device gebruiken om je muziek af te spelen op elke radio -tuner versterker, zonder een kabeltje te gebruiken. Ik zelf gebruik de AEG Bluetooth luidsprekers met accu, die via de computer opgeladen kan worden of via een los USB laadapparaat. Great Music at all times, en zonder kosten van itunes of Zunes.
Veel succes ermee. De luidsprekers zouden de speakers van de Nokia 5230 Streetgigs moeten zijn.

6,5
3,5 sterren
Beoordeling

Verbindingsproblemen

CorRedBeagle | 18 januari 2012 over de Nokia 701 Steel Dark

Helaas heb ik mijn Nokia 701 moeten opsturen. Updates, hard resetten, en veel proberen heeft er toe geleid dat ik het apparaat niet functioneel kon gebruiken. Het grootste probleem is dat dit apparaat bij het overschrijden van de Duits-Nederlandse grens de instellingen verliest. Maar ook bij het aan en uit zetten verliest mijn apparaat de verbindingen. Zelfs een nieuwe simkaart was niet instaat dit probleem op te lossen.
Een mooi apparaat met veel extras, echter kan het niet aanbevelen

8,5
4,5 sterren
Erg goed

Beste Nokia tot nu toe

MartijnvS | 25 november 2011 over de Nokia 701 Steel Dark

Zeer fijne telefoon! Mijn vorige toestel was een Nokia E66, dus dit is mijn eerste touchscreen. Toestel zelf voelt erg degelijk aan en ligt prettig in de hand. Symbian Belle steekt goed in elkaar: Dropdown statusbar is erg handig en ook smsjes worden nu weergegeven in conversaties.De software reageert sowieso erg snel. Alles is ook makkelijk naar eigen wens in te delen; niet alleen over de 4 homescreens maar ook in het menu. De 3 hardkeys blijken ook erg handig.

De 8MP camera heb ik nog niet veel gebruikt, maar de eerste indruk is goed. Alleen in situaties met weinig licht heeft ie het soms een beetje moeilijk. En de accu is nu na anderhalve dag nog steeds bijna vol (middelmatig gebruik). Kortom: een deglijk, goed vormgegeven toestel met snelle intuïtieve software!