Nokia 6 - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,0
68 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 9,0
  • Degelijkheid: 9,0
  • Mogelijkheden: 9,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 9,0

Review van: E.E figaroa

5 oktober 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Uitstekende mobiele telefoon

Uitstekende mobiele telefoon

Review van: WILLEM Bakker

23 april 2019

2,0
1 ster

Verschrikkelijke aankoop

Deze telefoon kocht ik omdat ik een robuuste telefoon wilde: Nokia sprak dus direct aan. Ik geef toe, hij kan tegen een stootje, maar dit is dan ook het enige positieve aan het hele apparaat. Verschrikkelijk langzaam, traag en heel vaak fouten en storingen terwijl ik hem geregeld helemaal leeghaal in de ijdele hoop hem zo ietsje pietsje sneller te maken. Ik heb altijd tweedehands goedkope telefoons en bij deze nieuwe Nokia had ik iets leuks verwacht: maar zeer zeer teleurgesteld. Zeker niet nemen.

Review van: J Wevers

18 februari 2019

8,0
4 sterren
Heel goed

Leuk toestel

De navigatieknoppen zijn een zwak punt.
Ik heb ze laten herstellen bij Nokia maar na 2 weken wederom hetzelfde probleem.
Beetje frustrerend.
Verder een leuk en goed toestel.

Review van: M v/d R

5 december 2018

4,0
2 sterren

In het begin lijkt het een goede telefoon, helaas laat het te wensen over

Ik heb in juni dit jaar deze telefoon gekocht. Mooi ding, werkt prettig, maar pas na een tijdje beginnen de mankementen pas op te vallen. Ten eerste wordt de telefoon erg warm aan de oplader. Na een beetje rondzoeken bleek dit een fout te zijn in het model en hier is dus niks aan te doen. Persoonlijk vind ik het erg onprettig dat mijn telefoon 45°C wordt aan de oplader. Ook in de zomer wordt de telefoon erg warm, zelfs buiten de zon. Ik heb momenten gehad dat dat ding zo warm was dat ik hem niet meer aan kon raken. Hetzelfde gebeurt bij het spelen van spelletjes. Kortom, hij wordt erg heet en ik kan me niet voorstellen dat het goed is voor de telefoon zelf. Ten tweede is de oplader probleem. Het stuk in de telefoon past maar net en het kost veel moeite om de oplader er in één keer goed in te doen, wat leidt tot beschadiging. Op den duur zorgt dit er weer voor dat de telefoon niet tot nauwelijks oplaadt.
Een pluspunt is wel de lange batterijduur maar ik vraag me af of die lang goed blijft als de telefoon en de batterij dus zo warm kunnen worden.

Review van: H.M.H Geurts

13 september 2018

10
5 sterren
Fantastisch

fijn toestel

al jaar en dag in bezit van nokia en plots geen fb en andere apps die het meer doen op je windows telefoon en dan moet je noodgedwongen opzoek naar iets anders tja ik ben en blijf merk getrouw dus iets anders zoeken en ik ben super blij met deze aan koop en raad het ook vrienden aan. Ik had er in het begin veel moeite mee maar me zoontje van bijna 8 weet meer dan zijn vader handig hulpje en papa is weer bereik baar 1 min puntje het overzetten van foto's en gegevens van de telefoonlijst zijn niet over neem baar stonden wel op me kaartje ... bedankt voor jullie snelle hulp Belsimpel

Video's over de Nokia 6

Belsimpel-productvideo voor de Nokia 6