Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

Nokia 6.1 Dual Sim - Reviews

Online: 2-4 werkdagen
Winkels: Niet op voorraad

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,0
42 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 9,0
  • Degelijkheid: 9,0
  • Mogelijkheden: 9,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 8,0

Review van: Stijn

29 juni 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Een prima, snelle telefoon voor de gemiddelde gebruiker

Ik heb lang getwijfeld over de aanschaf van deze Nokia 6.1. Na heel wat research naar vergelijkbare telefoons, heb ik uiteindelijk voor deze telefoon gekozen.
Mijn vorige toestel was een HTC One M7 waarvan ik met name het formaat en de solide bouw erg prettig vond. Een toestel moet voor mij niet te groot zijn, dat wil zeggen dat het fatsoenlijk in m'n broekzak moet passen en met 1 hand te bedienen zijn. Aan de eerste wens voldoet deze Nokia prima, de andere is wat lastiger omdat de telefoon wel iets breder is. Dit maakt dat hij lastig met 1 hand te bedienen is. Inmiddels ben ik eraan gewend en vind ik het niet storend meer. Let hier dus op bij de aanschaf als je dit belangrijk vindt.

Daarnaast is Android One een verademing. De telefoon is snel (heb wel de animaties uitgeschakeld via de ontwikkelaarsoptie) en er blijft voldoende opslagruimte over omdat er geen overbodige apps opstaan. Ook (beveiligings)updates worden snel uitgerold wat een groot verschil is met mijn oude HTC One.

Verder vind ik het design mooier dan ik had verwacht. Het toestel voelt solide aan (geen plastic prulletje) en de koperen accenten geven een hoogwaardige uitstraling.

Kortom, ben je een gemiddelde gebruiker (social media, e-mail, lichte spelletjes) en houd je van een degelijke telefoon dan is deze Nokia prima geschikt.

(Ik heb de Nokia ongeveer een maand in bezit)

Review van: robin

31 mei 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Top service

Telefoon gekocht voor de verjaardag van mijn 11 jarige zoon.

Helaas bleek de doos vd telefoon niet verzegeld geleverd te zijn en had hier gelijk een melding van gemaakt. Ik kreeg de mogelijkheid om het toestel weer terug te sturen ( leg dat maar uit aan je zoontje die al heel lang moest wachten op een telefoon ) na het terugzetten naar fabriekinstellingen en wat blijkt , vandaag al bericht gekregen dat de geretourneerde telefoon in nieuwstaat is teruggekomen en een nieuwe , in een verzegelde doos nu onderweg is. Kan niet anders zeggen dar dit een top service is van Bel simpel. Heb hier al meerdere telefoons gekocht en zal zeker bij een volgende telefoon hier weer terug komen.

Review van: I Plasschaert

27 mei 2019

8,0
4 sterren
Heel goed

Prima telefoon voor deze prijs.

Voorheen een Samsung Galaxy Note 4 en deze Nokia 6.1 voldoet prima voor mij. Qua gebruiksgemak goed. Voelt lekker stevig aan en dan van Android one. Alleen maar apps erop die ik wil. Al met al fijn toestel.

Review van: E.H.C.F. Merks

11 mei 2019

4,0
2 sterren

Mooi toestel wat na 3 dagen de geest heeft gegeven.

De Nokia 6.1 is een fraai toestel. Ligt lekker in de hand en de prijs is goed te noemen voor de mogelijkheden die het toestel biedt.
Jammer genoeg stopte hij er na 3 dagen mee. Compleet dood. Dat had ik niet verwacht van Nokia. Belsimpel heeft het goed opgepakt en hopelijk wordt het nieuwe toestel snel geleverd.

Review van: H.J. Haase

12 april 2019

10
5 sterren
Fantastisch

zeer leuk toestel voor een al even mooie prijs bij Belsimpel

Had hiervoor al een Nokia 3.1 en ik ben fan van dit merk.
Zeer leuke kwaliteit en degelijkheid.
Ook de foto's hebben fantastische kleuren

Nokia 6.1 Dual Sim 32GB Black

€ 392,00

Video's over de Nokia 6.1 Dual Sim

Belsimpel-productvideo voor de Nokia 6.1 Dual Sim