Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Nokia 6.1 Dual Sim 64GB Blue - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,0
21 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 10
  • Degelijkheid: 10
  • Mogelijkheden: 9,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 9,0

Review van: A Groenhout-Hooijer

24 april 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Prachtig toestel, ligt fijn in de hand, is snel en een uitstekend produkt tegen een concurrerende prijs.

Een goede keuze!

Review van: J Postema

6 maart 2019

8,0
4 sterren
Heel goed

Perfect toestel

na jarenlange ergernis ,toch weer een Nokia aangeschaft .Vanaf de 3e minuut ,want zolang duurde het overzetten en het installeren hoogstens ,blij met dit toestel wat mij het aloude Nokia gevoel geeft .Na mijn laatste toestel van Nokia ,de Lumia 9 ,welke op Windows draaide eerst 2 toestellen met een android systeem erop nu de 6.1 aangeschaft en tot nu dan een fijn toestel waar ik zeker 2 dagen mee vooruit kan wat de accu betreft ,nog wel onwennig omdat er enkel apps op staan die nodig zijn en geen horde merkgeile apps met een veelvoud van overbodigheid welke enkel een hoop geheugen innamen .De 64 GB geheugen en 4gb ram zorgen voor een lekkere snelheid.
Echt een aanrader

Review van: R J Westendorp

19 februari 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Hoge kwaliteit telefoon voor de prijs van een budget toestel!!

Erg snel werkend toestel dat fijn in de hand ligt.
Ook afwerking ziet er super uit! Strak design en een van de weinige toestellen met aluminium body.. Ik was HTC gewend, maar dit is nog mooier! Geen eigen spul er op zitten zoals Samsung en dergelijke hebben. Zodat het toestel lekker basic is, opties genoeg om te personaliseren!

Maakt ook goede foto's, met 64 GB intern dan ook genoeg ruimte om op te slaan!


De service van Belsimpel is simpelweg perfect, snel en erg vriendelijk! Veel meer opties dan wat de providers aanbieden..op zondagavond besteld en maandag al binnen! Belsimpel bedankt!

Review van: Wim Roelofs

19 augustus 2018

10
5 sterren
Fantastisch

een super telefoon nokia 6.1 bleu 64 GB

Mijn oude toestel viel regelmatig uit en moest ik 2-3 per dag opladen .. De Nokia 6 werd afgeraden de 6.1 is helemaal van deze tijd. Zeer scherp beeld super snelle software de Android ONE Hij is snel ligt lekker in de hand en heeft goed geluidskwaliteit , voelt hetzelfde aan als een 4x duurdere I phone. En doet bijna hetzelfde .Weer vertrouwd als vroeger Nokia

Review van: K.W.V. Bloemen

13 augustus 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Geweldig toestel!

Mijn zoon was zeer onder de indruk van mijn Nokia 6.1 64 GB en ik heb daarom ook voor hem zo'n toestel gekocht. Voor een zeer nette prijs een degelijk toestel met 64 GB geheugen en 4 GB RAM. Na diverse Samsungs is Android one en verademing en de maandelijkse veiligheidsupdate geeft een safe gevoel. Het enige dat ik mis is een notificatie LED en waterdichtheid. Het is leuk om een foto met voor- en achtercamera tegelijk te kunnen maken.

Video's over de Nokia 6.1 Dual Sim 64GB Blue

Belsimpel-productvideo voor de Nokia 6.1 Dual Sim 64GB Blue