Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Laatste dag waanzinnige iPhone 6 actie Belsimpel Zwolle!

Laatste dag waanzinnige iPhone 6 actie Belsimpel Zwolle!

Wij van Belsimpel.nl hebben op 22 september een nieuwe winkel geopend in Zwolle! Zoals jullie van ons gewend zijn gaat dit gepaard met een geweldige actie. Kom naar Zwolle en krijg de iPhone 6 16GB voor €0,- bij een Tele2-abonnement van € 30,- per maand. Deze actie geldt alleen vandaag nog, dus wees er snel bij! Let op: deze actie is verlopen

Actie

Wanneer je het Tele2-abonnement van dertig euro per maand afsluit, krijg je de iPhone 6 16GB er dus voor €0,- bij! Hiervoor krijg je 150 minuten of sms'jes en 500 MB per maand. Wil je nóg meer internetten? Dan kun je voor maar 4 euro extra per maand je bundel verhogen naar 1000 MB per maand. Zo kun je wel even vooruit! Voor deze actie geldt op is op, dus ben je geïnteresseerd: ga snel naar de Diezerstraat 12 in Zwolle! De winkel in Zwolle is vandaag tot 18:00 geopend.

Werken bij Belsimpel.nl?

Als je nu denkt: "Wat een leuk bedrijf, daar wil ik wel werken!", dan hebben we goed nieuws voor je: Belsimpel.nl zoekt nog winkelmedewerkers die in Zwolle aan de slag kunnen als shopmanager of adviseur. Ook in andere steden zijn we op zoek naar winkelpersoneel. Dus woon je in de buurt van Den Haag, Amsterdam of Tilburg, grijp dan gauw je kans! Kijk voor alle winkelvacatures hier.

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Apple iPhone 6 16GB Black Refurbished

Apple iPhone 6 16GB Black Refurbished

 
Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

 
Huawei Mate 10 Lite Black

Huawei Mate 10 Lite Black

 
Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.