‹ Alle nieuwsberichten

Samsung lanceert nieuwe serie Foldables!

Samsung lanceert nieuwe serie Foldables!

Op woensdag 26 juli zijn de nieuwste smartphones, tablets en smartwatches van Samsung glanceerd! Samsung heeft weer alles uit de kast getrokken om de producten te voorzien van de nieuwste snufjes. In dit bericht lees je alles over de nieuwe producten én tijdelijke, extra hoge kortingen!

Samsung Galaxy Z Fold5 en Galaxy Z Flip5 

De Samsung Galaxy Z Flip5 en de Samsung Galaxy Z Fold5 zijn de vijfde generatie vouwbare telefoons van Samsung. De telefoons zien er van de buitenkant ongeveer hetzelfde uit als hun voorgangers, maar zijn beide voorzien van flinke verbeteringen. Dit is terug te zien in de awards die zijn toegekend door het reviewplatform Hardware Info: de Ultimate Award voor de Fold5 en de Excellent Award voor de Flip5!

Geoptimaliseerde designs
De Fold5 heeft een nieuwe scharnier gekregen, waardoor de twee helften van het scherm niet plat op elkaar liggen, maar in het midden een buiging maken. Hierdoor is de vouw in het display minder zichtbaar, een mooie verbetering! Het tweede scherm van de Flip5 is ook flink verbeterd, deze is bijna dubbel zo groot als die van zijn voorganger. Ook bij dit toestel is de vouw in het scherm minder zichtbaar.

De Samsung Galaxy Z Fold5 en Flip5 komen in verschillende varianten. De Fold5 wordt aangeboden in de kleuren Beige, Blauw en Zwart en de Flip5 in het Grijs, Groen, Paars en Beige. Daarbij heb je bij beide toestellen de keuze uit meerdere opslagvarianten.

Verbeterde hardware én software
De Fold5 en Flip5 zijn beide voorzien van de nieuwste chip van Snapdragon. Dit is de snelste processor van het moment. Met een maximale opslagcapaciteit van 512GB voor beide toestellen heb je meer dan genoeg ruimte voor al je foto’s, games en andere downloads. Daarnaast krijg je zo’n 4 grote nieuwe versies van Android en 5 jaar beveiligingsupdates, wat de toestellen erg duurzaam maakt. Genieten geblazen dus.

Tijdelijke kortingsacties op de Galaxy Z Fold5 en Galaxy Z Flip5

Koop een Samsung Galaxy Z Fold5 of Flip5 en ontvang:

  • Inruilkorting: Ontvang €200,- inruilkorting op alle modellen van de Flip5 en Fold5 (geldig van 26 juli t/m 1 oktober)
  • Korting op de variant met 512GB opslaggeheugen: Ontvang €120,- retour op de 512GB-modellen van de Flip5 en Fold5 (geldig van 26 t/m 13 augustus)

Samsung Galaxy Tab S9, S9+ en S9 Ultra

Naast de nieuwe foldables komt Samsung ook met opvolgers voor de Samsung Galaxy Tab. Met meerdere varianten is er voor elk wat wils. De tablets zijn niet alleen geschikt om 's avonds lekker een film op te kijken, maar ook voor het spelen van games of het bewerken van foto's en video's. 

Met een verbeterd scherm en behuizing heeft Samsung een goede stap vooruit gezet. Door het Dynamic AMOLED 2x Display met Vision Booster is het scherm nog helderder dan die van zijn voorganger. De tablet is IP68-geclassificeerd, wat de tablet water- en stofresistent maakt. Hij kan dus gerust mee naar het zwembad. Dankzij de nieuwste chip van Snapdragon is de tablet een echte krachtpatser, en erg geschikt voor het spelen van games. Je kunt hem natuurlijk ook gebruiken als vervanger voor je laptop.

De tablet komt in 3 varianten: de Samsung Galaxy Tab S9, de Samsung Galaxy Tab S9+ en de Samsung Galaxy Tab S9 Ultra. Alle tablets zullen beschikbaar zijn in de kleuren Grijs en Beige.

Koop een Samsung Galaxy Tab S9 en ontvang:

  • Keyboard Cover Slim (S9, S9+) cadeau of Book Cover Keyboard (S9 Ultra) Cadeau (26 juli tot en met 3 september)
  • Extra €150,- inruilkorting op alle modellen van de S9-serie (26 juli tot en met 1 oktober)

Samsung Galaxy Watch 6

Een nieuwe Samsung Galaxy Watch kan natuurlijk niet ontbreken bij de lancering van nieuwe Samsung-producten. Samsung heeft er weer voor gezorgd dat deze wearable voorzien is van nieuwe features. Het scherm is bijvoorbeeld 20% groter door een versmalling van de zwarte randen aan de zijkant. De hardware van de Watch 6 is ook verbeterd met de Exynos W930 processor. Deze zorgt ervoor dat de Watch 34% sneller is dan zijn voorganger! En dankzij de verbeterde gepersonaliseerde hartslagzones haal je nog meer uit je training. De bandjes van de nieuwe Galaxy Watch zijn makkelijk verwisselbaar, waardoor je nooit verveeld raakt van het uiterlijk. 

De Samsung Galaxy Watch 6 is beschikbaar in verschillende groottes en in de kleuren Beige, Grijs, Zwart en Zilver.

Koop een Samsung Galaxy Watch 6 en ontvang:

  • Fabric Band cadeau t.w.v. €49,- (26 juli tot en met 3 september)
  • Tot €70,- cashback (26 juli tot en met 3 september)

*Lees de actievoorwaarden om de korting of je cadeau te ontvangen. Je vindt deze op de productpagina’s van alle producten.