‹ Alle nieuwsberichten

De Bizarre Belsimpel Dagen staan weer voor de deur!

De Bizarre Belsimpel Dagen staan weer voor de deur!

Goed nieuws! Het is alweer een tijdje geleden, maar we zijn blij dat we de Bizarre Belsimpel Dagen van Belsimpel weer kunnen aankondigen. Dit houdt in dat je vanaf nu kan profiteren van de meest bizarre deals op ons ruime geselecteerde assortiment aan telefoons, abonnementen en accessoires. Deze hoge kortingen gelden van 24 juli tot en met 2 augustus. Ben je benieuwd naar de aanbiedingen die we voor je hebben klaar staan? Hieronder hebben we een paar van onze favoriete aanbiedingen voor je uitgelicht! Daarnaast is er een overzicht te vinden van alle deals op de Bizarre Belsimpel Dagen-pagina.

De populairste telefoons nu met bizarre deals

Kijk je al een tijdje uit naar een nieuwe smartphone? Dan is dit je moment! De beste deals op de populairste telefoons van dit moment vind je tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen. Door ons ruime assortiment, zit er sowieso een telefoon bij die perfect bij jou past. Ben je benieuwd geworden naar wat we voor jou in petto hebben? We gaan de beste smartphone-deals hieronder even voor je langs.

De komende dagen ontvang je €100,- cashback op de Google Pixel 7 in jouw favoriete kleur. Ben je al bekend met onze outlettoestellen? Ook voor deze modellen geldt de casback-deal. Ben je op zoek naar een telefoon met verschillende uitstekende specificaties? Dan is de Honor Magic5 Pro 12 GB echt wat voor jou. Deze high-end smartphone bestel je nu met €200,- korting, dus grijp snel je kans!

Topdeals op smartphones met abonnement

Is je abonnement afgelopen en ben je toe aan een nieuwe telefoon? Wacht dan niet langer! Tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen scoor je een nieuwe telefoon met abonnement voor een bizarre prijs.

Bij Vodafone vind je de beste deals op een abonnement met Unlimited data in combinatie met de Pixel 7 pro en een abonnement van 10 GB op de Pixel 7. Ook T-Mobile heeft hoge kortingen klaarstaan op de iPhone 14 Pro met unlimited data. Naast deze providers hebben ook Ben, hollandsnieuwe en Tele2 aanbiedingen tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen. Het overzicht van alle aanbiedingen vind je hier.

Hoge kortingen op onmisbare accessoires

Naast telefoons en abonnementen gelden de Bizarre Belsimpel Dagen ook voor ons assortiment aan accessoires. Hieronder lees je de scherpste deals op smartwatches, oordopjes en nog vele andere accessoires.

Met de Samsung Galaxy Watch 5 Pro wordt sporten nog gemakkelijker. Deze smartwatch geeft precies aan hoeveel stappen je op een dag zet. Met dit stijlvolle horloge optimaliseer je je sportsessie en je ontvangt nu bizar hoge korting! Daarnaast ontvang je nu €220,- korting op de Bang & Olsen BeoPlay E8 Sport in het blauw. Deze draadloze oortjes zorgen ervoor dat je je telefoon gewoon in je zak kan laten zitten. Je pakt met de ingebouwde knoppen namelijk efficiënt een telefoontje op of past zo gemakkelijk het volume van je favoriete muziek aan.

Je scoort bovenstaande accessoires en nog vele anderen nu voor de allerscherpste prijs!

Nieuwsgierig naar wat we nog meer voor je hebben?

Het blijft namelijk niet bij bovenstaande deals! Ontdek al deals tijdens onze Bizarre Belsimpel Dagen op deze pagina. Wees er snel bij want op=op. Deze aanbiedingen zijn geldig tot en met 2 augustus, dus klik snel op de link en ga op zoek naar de beste deals voor jou.