‹ Alle nieuwsberichten

Ze zijn er weer: de Bizarre Belsimpel Dagen!

Ze zijn er weer: de Bizarre Belsimpel Dagen!

De Bizarre Belsimpel Dagen zijn weer begonnen! Vanaf maandag 25 juli tot maandag 1 augustus zijn er geweldige deals voor telefoons, abonnementen en accessoires. Het perfecte moment om nog de beste accessoires voor de zomer te kopen!

Telefoons met flinke korting

Als jij al een tijdje aan het aarzelen bent om eindelijk je telefoon te upgraden, is deze week het moment! Met korting op verschillende merken en modellen zit er altijd wel iets voor jou bij. Denk bijvoorbeeld aan de volgende deals:

  • Bij de aankoop van een Samsung Galaxy S21 FE 5G krijg je niet alleen €50,- korting, maar ook nog eens gratis Samsung Galaxy Buds 2!
  • Ontvang tot wel €70,- korting bij de aanschaf van een Sony Xperia III. Deze Sony-smartphone heeft een AMOLED-scherm met een verversingssnelheid van 120Hz en een uitstekende camera.
  • Profiteer van korting tot €45,- op de duurzame Fairphone 4.

Ben je ook nog op zoek naar een nieuw abonnement? Kijk dan ook naar onze deals met smartphones in combinatie met een abonnement.

Nieuwe launches

Als jij altijd op zoek bent naar de nieuwste smartphones, dan hebben de Bizarre Belsimpel Dagen ook iets voor jou:

  • Vivo komt met drie nieuwe toestellen, waaronder de Vivo X80 Pro, een krachtig toestel met de nieuwste Snapdragon-chip.
  • Honor brengt de Honor Magic 4 Lite 5G uit, een toestel met goede features voor een kleine prijs.

Accessoires

Het kan natuurlijk dat je voorlopig nog niet toe bent aan een nieuw toestel of abonnement. Daarom is er ook nog flinke korting op veel accessoires. Zo is de Fitbit Versa 3 tijdelijk verkrijgbaar voor €159,95, en de Amazfit GTS 2 Mini is tijdelijk afgeprijsd van €88,95 naar €68,95. Ook zijn veel accessoires van Samsung afgeprijsd. Zo is de Samsung Galaxy Watch 4 40mm zwart nu verkrijgbaar voor €134,95. Als je nog op zoek bent naar oordopjes, kan je altijd terecht bij de LG Tone Free DFP9.

Op zoek naar iets anders?

Ontdek alle deals op onze speciale Bizarre Belsimpel Dagen pagina. Wees er snel bij, want voor alle aanbiedingen geldt: op=op!