‹ Alle nieuwsberichten

Wintersport-accessoires bij Belsimpel

Wintersport-accessoires bij Belsimpel

Ga jij dit jaar op wintersport? Naast de noodzakelijke wintersportuitrusting, zoals skikleding, ski’s en skischoenen, zijn er een aantal onmisbare accessoires voor een onvergetelijke skivakantie. Op deze pagina vind je een overzicht van accessoires die jouw ski-trip nóg leuker maken. 

Of je de bergtoppen van de Alpen nu bezoekt om te skiën, snowboarden, of vooral om te apres-skiën; met de accessoires van Belsimpel weet je zeker dat je vakantie een groot succes wordt. Bovendien profiteer je deze week van éxtra scherpe prijzen. Je gebruikt de volgende accessoires al tijdens je reis, op de piste, of juist wanneer je na een lange dag skiiën wilt terugblikken op je ski-avonturen.

Track je ski-activiteiten met een smartwatch

Een smartwatch is in je dagelijks leven erg handig, maar tijdens je wintersport kun je echt het maximale uit je smartwatch halen. Met de Amazfit GTS 2 Mini Zwart houd je je ski-workout op de piste bijvoorbeeld gemakkelijk bij. Ben je nog niet zo'n doorgewinterde wintersporter en ben je daardoor bang om te vallen? De Samsung Galaxy Watch 3 heeft een verbeterde accelerometer die het onmiddelijk detecteert als je hard valt. De Samsung-watch stuurt dan een SOS-bericht naar een contactpersoon in de buurt, zodat je zeker weet dat je snel wordt geholpen.

Ben jij een snelheidsduivel op de piste en streep je het liefst recht naar beneden? Met de Huawei Watch 3 Active time je gemakkelijk je rondetijden, houd je je hartslag in de gaten én track je je afgelegde skiroutes met de ingebouwde GPS. Raak je je vrienden kwijt omdat ze je niet bij kunnen houden? Met de Walkietalkie-functie van de stijlvolle Apple Watch Series 7 communiceer je realtime met je vrienden op de piste. Daarnaast houd je met de activiteiten-app van de Apple Watch al je wintersport-activiteiten bij, of je nu snowboardt, skiet of langlauft.

Geniet van je favoriete Après-ski hits

Heb je een lange reis voor de boeg voordat je bij je winterse bestemming aanbelandt? Met de draadloze oordopjes van LG, de LG Tone Free DFP9, hoef je je onderweg niet te vervelen. Ook sluit je jezelf daarmee gemakkelijk af van omgevingsgeluiden dankzij Active Noise Cancelling. Wanneer je op je bestemming arriveert en je met temperaturen onder 0 °C uit de auto stapt, dan houd je je oren warm met de Bang & Olufsen Beoplay HX Zwart. Dit is een over-ear koptelefoon met een geweldig en gebalanceerd geluid, Active Noise Cancelling én een batterijduur tot 35 uur.

Sta je eenmaal op de piste? Dan bouw je een feestje met de Beosound Explore, de draagbare outdoor-speaker van Bang & Olufsen. Deze speaker is waterdicht én heeft een batterijduur van 27 uur. En voordat je de piste afgaat, wil je er natuurlijk van verzekerd zijn dat je dit in stijl doet. Met de stijlvolle Nothing Ear (1) pimp je je ski-outfit en ski je ongestoord de berg af, dankzij Active Noise Cancelling en een batterijduur van wel 34 uur.

Creeër nieuwe herinneringen

Tijdens de Motorola Madness weken ontvang je flinke cashbacks bij aanschaf van je nieuwe telefoon. Op de Moto G60 en G60s ontvang je €50,- cashback, bij de Edge 20 Lite ontvang je €75,- cashback, bij de Edge 20 €100,- en bij aankoop van de Motorola Edge 20 Pro ontvang je maar liefst €125,- cashback. Zo houd je geld over voor een extra dagje op de latten! Bovendien leg je met deze Motorola-toestellen je wintersportavontuur tot in detail vast, dankzij de uitstekende camera waarmee je haarscherpe foto's maakt. Zo laat je het thuisfront meegenieten en geniet je ook zelf maanden tot jaren later nog van je vakantie.

Met de bovenstaande producten maak je je skitrip niet alleen leuker, maar weet je ook zeker dat je er na de tijd met een goed gevoel op terugblikt. Belsimpel wenst je veel plezier op je wintersportvakantie!

Meer nieuws over: