‹ Alle nieuwsberichten

Valentijnsdag bij Belsimpel

Valentijnsdag bij Belsimpel

Valentijnsdag komt eraan! Wil jij je geliefde verrassen of jezelf in het zonnetje zetten? Bij Belsimpel laten we de dag van de liefde niet zomaar aan ons voorbij gaan en daarom profiteer je de hele week van de leukste Valentijnsdag-deals.

Valentijnsdag is dé dag om je geliefde te laten zien hoeveel diegene voor je betekent. We zien Valentijnsdag bij Belsimpel echter niet alleen als een dag waarop je een ander verblijdt, maar ook als een dag waarop je jezelf kunt verwennen. Met de onderstaande deals weet je zeker dat Valentijnsdag een succes wordt.

Smartwatch-deals

Je vindt bij Belsimpel een groot assortiment aan smartwatches: een horloge dat je kunt gebruiken als verlengstuk van je telefoon door er notificaties op af te lezen, mee te bellen of je muziek te bedienen. Ook gebruik je een smartwatch om je gezondheid te verbeteren én is het een leuke toevoeging aan je outfit. Met een smartwatch geef je dus een cadeau waar iemand echt iets aan heeft. 

Wanneer je op zoek bent naar een stijlvolle smartwatch met een groot scherm die motiveert om je gezondheid te verbeteren, bekijk dan eens de Apple Watch Series 7 45mm Beige. Deze Apple-smartwatch is tijdelijk in prijs verlaagd! 

Nieuw bij Belsimpel is de Huawei GT-3 serie. Deze horloges bieden veel opties om je te helpen bij het sporten. Daarnaast geeft de hartslagmeter je inzicht in je conditie, en zo zie je gelijk wie je hart sneller laat kloppen. En verdrink je in iemands ogen? Geen probleem: de smartwatches zijn 5ATM waterdicht! Bij de aanschaf van deze nieuwe smartwatches ontvang je tijdelijk een valentijnscadeau van Huawei: de Freebuds 4i.

De Garmin Venu 2S Rosé Goud is tijdelijk éxtra scherp geprijsd. Deze stijlvolle smartwatch wordt niet alleen geprezen om het mooie design, maar is ook erg functioneel en gebruiksvriendelijk. Zo heeft het horloge een ingebouwde muziekopslag, waardoor je je telefoon niet nodig hebt om muziek te luisteren als je gaat hardlopen. Daarnaast betaal je met dit horloge gemakkelijk contactloos via Garmin Pay, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je je pinpas bent vergeten op je valentijnsdate. 

Bij de Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm Zwart ontvang je nu een draadloze powerbank van Samsung ter waarde van €59,99 cadeau. Met deze Samsung-smartwatch ontvang je al je notificaties die binnenkomen op je telefoon ook op je pols, zodat je geen berichtje mist. En met de draadloze oplader die je erbij ontvangt, laad je je telefoon en smartwatch razendsnel weer op. Handig als je telefoon steeds leeg is door het chatten met je vriend of vriendin. 

De Fitbit Versa 3 Zwart is ideaal als verlengstuk van je telefoon, dankzij een ingebouwde GPS-sensor, de mogelijkheid om contactloos te betalen en de ingebouwde muziekopslag. Daarnaast meet de smartwatch je hartslag, traptreden, calorieverbranding, slaapritme en stappen. Voor wie zet jij een stapje extra?

Een andere smartwatch met uitgebreide functies om je gezondheid te tracken, is de Amazfit GTS 2 Mini zwart. Deze smartwatch meet namelijk niet alleen je harstlagritme, maar ook je lichaamstemperatuur. Zo zie je direct van wie jij het warm krijgt!

Bluetooth speakers

Deel je met je geliefde een passie voor muziek? Dan mag een goede speaker op Valentijnsdag niet ontbreken. Met de Apple HomePod Mini, die tijdelijk in prijs is verlaagd, luisteren jullie samen naar jullie favoriete hits. Vergeet je niet om de afspeellijst voor jullie date-night alvast klaar te zetten?

Draadloze oordopjes

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe draadloze oordopjes, bekijk dan eens de LG Tone Free DFP9. Bij de aankoop van deze LG-oordopjes maak je kans op een gratis Tone Free macaron: een extra'tje bij je nieuwe oordopjes! Deze oordopjes hebben een uitstekende geluidskwaliteit en beschikken over Active Noise Cancelling. Zo heb je geen last van omgevingsgeluiden, waardoor ze ideaal zijn voor tijdens het reizen, studeren of werken. Wanneer je op zoek bent naar oordopjes die omgevingsgeluiden juist wel toelaten, bekijk dan eens de Aftershokz Aeropex Zwart. Deze oortjes zitten namelijk niet in je oor, maar rusten op het bot rondom je oor. Ze geven geluid door via trillingen door je botten. Zo luister jij, net als bij traditionele oortjes, lekker naar je muziek, terwijl je bijvoorbeeld ook veilig deelneemt aan het verkeer!

Heb je het perfecte cadeau gevonden? Wanneer je vandaag bestelt, heb je je bestelling morgen al in huis. Wil je liever nog even verder kijken, bekijk dan gerust eens ons grote assortiment aan accessoires!