‹ Alle nieuwsberichten

Sinterklaas bij Belsimpel: cadeautips

Sinterklaas bij Belsimpel: cadeautips

Het is bijna 5 december en dat betekent maar één ding: pakjesavond is weer in aantocht! Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau of heb je geen inspiratie voor je eigen verlanglijstje? Bij Belsimpel denken we met je mee en hebben we de leukste cadeaus op een rijtje gezet. Deze producten zijn niet alleen erg leuk om te geven of te ontvangen als cadeau, maar zijn tijdelijk ook nog eens éxtra voordelig.

Sinterklaas is inmiddels al twee weken in het land en de eerste verlanglijstjes zijn alweer geschreven. Al vele decennia is het sinterklaasfeest een van de meest gevierde tradities in Nederland. We zetten deze traditie voort bij Belsimpel en strooien daarom met hoge kortingen op geselecteerde draadloze oordopjes en koptelefoons!

Draadloze oordopjes
Of je nu veel reist, sport of juist graag thuis bent; met draadloze oordopjes geniet je op elk moment van je favoriete muziek. Het is daarom een van de leukste cadeau's om te geven óf the ontvangen. Belsimpel heeft een groot assortiment met oordopjes, waarvan verschillende producten tot en met 5 december extra scherp geprijsd zijn.

Bekijk bijvoorbeeld eens de LG Tone Free DFP5. Bij de aankoop van deze draadloze oordopjes profiteer je niet alleen van een tijdelijke prijsverlaging, maar ontvang je nu ook €30,- cashback! Als je op zoek bent naar een cadeau voor iemand die veel onderweg is of graag sport, dan zijn de oordopjes van JLab wellicht geschikt. Je ontvangt tijdelijk hoge korting op de Jlab Epic air Sport ANC True Wireless, de JLab Go Air Wireless en de Jlab JBuds Air True Wireless.

Oordopjes die ideaal zijn voor iemand die veel thuiswerkt, zijn de Samsung Galaxy Buds 2. Deze oortjes ontvangen positieve reviews voor de geluidskwaliteit en het draagcomfort en zijn tijdelijk in prijs verlaagd. Geef je het liefst een cadeau dat spiksplinternieuw is? De Nothing Ear (1) Zwart zijn vanaf vandaag exlusief verkrijgbaar bij Belsimpel als pre-order. De Nothing Ear (1) zijn populair door het moderne design en de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. 

Bij aankoop van de Skullcandy Dime Zwart of de Skullcandy Sesh Evo Zwart, krijg je 50% van je aankoopbedrag terug wanneer je een review schrijft. Vind je een koptelefoon toch meer geschikt dan oordopjes? Kijk dan eens naar de Skullcandy Crusher Wireless Black

Meer inspiratie
Wil je nog meer inspiratie opdoen voor een cadeau of voor je verlanglijstje? Bekijk dan ook eens onze accessoires, zoals smartwatches, telefoonhoesjes of bluetooth speakers. Heb je een geschikt product gevonden? Je profiteert bij Belsimpel je altijd van de Beste Prijsgarantie, je hebt je aankoop snel in huis en je kunt je bestelling tot 31 dagen gratis retourneren!