‹ Alle nieuwsberichten

Verras je vader!

Verras je vader!

Zondag 20 juni is het weer Vaderdag. Dé dag om je vader in het zonnetje te zetten. Weet jij al waar je je vader mee wilt verrassen? Hieronder hebben we wat producten voor je verzameld om inspiratie op te doen. Last-minute nog iets bestellen? Als je vandaag voor 23.30 uur bij ons bestelt, dan bezorgen wij de volgende dag. Ook op zondag!

Voor de onhandige vaders én de vaders met twee rechterhanden

Is jouw vader een beetje onhandig en laat hij alles vallen, of gaat hij telkens bovenop zijn telefoon zitten? Dan is een ruggedized smartphone misschien wel iets voor hem. Dit zijn smartphones die extra verstevigd zijn, waardoor ze een stuk minder snel een kapot gaan. Is jouw vader juist heel handig? Ook dan is een ruggedized smartphone heel handig: deze werktelefoons zijn namelijk stof-, water- en vuildicht. Ook zijn veel rugged telefoons te bedienen met werkhandschoenen. Bij Belsimpel hebben we rugged smartphones van onder andere Cat, Samsung en RugGear.

Vrije tijd

Als je vader een muziekliefhebber is, is het misschien een idee om hem draadloze oortjes cadeau te geven. De LG Tone Free HBS-FN7 Zwart zijn compacte oortjes die muziek leveren in hoge kwaliteit. Ze worden geleverd inclusief oplaadcase die voorzien is van speciaal UV ledlicht dat 99,9% van de bacteriën op de oortjes doodt. Heeft je vader al een draadloze oplaadmat voor zijn telefoon? Daar kun je de oplaadcase ook mee opladen.

Een ander leuk cadeau is de Google Nest Hub 2 Zwart met Google Chromecast. Dit zijn eigenlijk twee cadeaus in één! De Google Nest Hub 2 is je persoonlijke assistent in huis. Door tegen het apparaat te praten kun je onder andere het licht inschakelen en je favoriete serie op de tv starten. Met de bijgeleverde Chromecast maak je van je tv een smart tv.

Horloges

Wil jij je vader van de bank af krijgen? Dan is een smartwatch of activity tracker een goed idee. de Fitibit Sense (Black) is dé smartwatch voor een gezonde levensstijl. Ideaal voor vaders die nog wel een duwtje in de rug kunnen gebruiken als het hun sportieve prestaties betreft. Twee meer klassieke horloges zijn de Garmin Vivomove Style Black en de Huawei Watch GT 2. Deze beschikken over veel slimme functies, maar zien er op het eerste gezicht niet direct uit als smartwatches.

Andere populaire watches zijn de Huami Amazfit GTS 2 Mini Zwart en de Huami Amazfit T-Rex Pro in het blauw. Smartwatches van Huami hebben een scherpe prijs-kwaliteitverhouding en door hun grote assortiment zit er voor elke sportieve vader wat bij! Heeft je vader een Samsung-telefoon? Dan wil hij misschien het liefst een Samsung-smartwatch. De Samsung Galaxy Watch 42mm SM-R810 Black is er voor iedere vader die zijn telefoon veel gebruikt. Deze mooie all-round smartwatch beschikt over veel functies, waardoor je je telefoon steeds minder nodig hebt.

Wees op tijd!

Voor al onze voorradige producten geldt: voor 23.30 uur besteld, is morgen al in huis. Zo is het heel lastig om te laat te zijn met je vaderdagcadeau! Alle informatie over verzending en levertijd vind je hier.