‹ Alle nieuwsberichten

Bizar goede deals tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen

Bizar goede deals tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen

Het zijn weer Bizarre Belsimpel Dagen! Vanaf maandag 17 mei tot en met woensdag 26 mei scoor je weer abonnementen, telefoons en accessoires voor bizar scherpe prijzen. Wees er snel bij, want voor alle aanbiedingen geldt weer: Op = op!

Telefoons met abonnementen

Kun je je abonnement verlengen of ben je sowieso wel toe aan een nieuwe telefoon? Een telefoon in combinatie met een abonnement aanschaffen is in veel gevallen voordeliger dan een losse telefoon kopen met een Sim Only. Tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen is dat al helemaal het geval! We hebben namelijk veel scherpe aanbiedingen bij onder andere Tele2, T-Mobile, Simyo, KPN en Lebara.

Scherpe abonnementsdeals

Onder andere de Samsung Galaxy S20 FE, Apple iPhone 12, Apple iPhone SE 2020 en Xiaomi Mi 10T (Pro/Lite) zijn extra scherp geprijsd. Zo zit er voor iedereen wel wat tussen! Hieronder hebben we een paar aanbiedingen voor je uitgelicht.

Losse telefoons

Heb je nog een lopend abonnement, maar ben je wél toe aan een nieuwe smartphone? Ook dan hebben we scherp geprijsde aanbiedingen voor je. Zo krijg je maar liefst €120,- korting op de Sony Xperia 1 II: een telefoon met supergoede camera’s. Ook de bijzondere LG Wing is extra scherp geprijsd: hier krijg je €70,- korting op. Ben je meer een Samsung-fan? Dan is de populaire Samsung Galaxy S20 FE misschien wel wat voor jou. Zowel de 4G- als de 5G-variant zijn tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen extra scherp geprijsd.

Budgettoestellen

Toe aan een nieuwe telefoon maar wil je liever niet te veel uitgeven? Dan zijn de toestellen van TCL misschien wel wat voor jou. Deze hebben een supergoede prijs-kwaliteitverhouding. De TCL 20 L en TCL 20 L+ hebben bijvoorbeeld snelle chipsets, 5000mAh-accucapaciteit en Full HD-displays. Ook hebben beide toestellen scherpe camera’s: een 48-megapixel hoofdcamera bij de 20 L en een 64-megapixel hoofdcamera bij de 20L+.

Andere budgettoestellen die tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen extra scherp geprijsd zijn, zijn onder andere de Oppo A5 (2020), Alcatel 1S (2021) en de Nokia 5.4 64GB. In het middensegment zijn er de realme 7 Pro en de realme 8 Pro; deze scoor je tijdelijk met respectievelijk €30,- en €20,- korting. De CAT S42 is een budgettelefoon die extra goed verstevigd is. Liever een telefoon met fysieke knoppen? Dan is de Fysic FM-7500 een goede optie.

Een duurzame optie zijn de Fairphone 3 en Fairphone 3+: op beide toestellen krijg je tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen €20,- korting. Deze toestellen zijn modulair, wat betekent dat je losse onderdelen kunt vervangen. Als je accu niet meer goed werkt, of je cameralens gebroken is, hoef je dus maar één onderdeel te vervangen in plaats van op zoek te gaan naar een compleet nieuwe telefoon. Niet alleen duurzaam, maar ook extra voordelig!

Voordelige accessoires

Ben je op zoek naar een speaker, koptelefoon, smartwatch of andere gadget? Ook dan zit je tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen goed!

Koptelefoons, oordopjes en headsets

De Skullcancy Crusher Evo zijn in het grijs en zwart verkrijgbaar voor €119,-. Liever in-ear naar je muziek luisteren? Dan zijn de extra voordelige Huawei FreeBuds Pro, de LG Tone Free HBS-FN6 en de Skullcandy Indy ANC het overwegen waard. Gebruik je je oortjes veel tijdens het sporten? Dan bieden de ‘oortjes’ van Aftershokz misschien uitkomst. Deze zitten niet in je oor, maar rusten op je jukbeenderen; het geluid wordt via trillingen naar je oren gestuurd. Omgevingsgeluid blijft dus goed hoorbaar! Zo luister je veilig naar je muziek tijdens het wielrennen of hardlopen.

Laders en powerbanks

Verschillende laders van Anker, Belkin, Zens en Xtorm zijn extra scherp geprijsd. Met de Zens Draadloze Snellader Stand 10W + AirPods Dock laad je je iPhone en AirPods op één plek draadloos op. Heeft je apparaat onderweg wat extra batterijkracht nodig? Met de Xtorm Fuel Series 4 USB-C Snellader Powerbank 20.000mAh Zwart kun je je telefoon, tablet en oortjes heel vaak opladen. Zo blijf je altijd bereikbaar!

Smartwatches

Ideaal voor wie meer inzicht wil krijgen in zijn sportieve prestaties: smartwatches. De Garmin Forerunner 35 White is tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen extra voordelig, net als de Huawei Watch GT 2 Pro en De Nordval SW102B.

(Slimme) speakers

Op de Harman Kardon Onyx Studio 6 Blue krijg je tijdelijk maar liefst €72 korting! Ook de Apple HomePod Mini is in prijs verlaagd. Wil je een slimme speaker, waarmee je de apparaten in je huis kunt bedienen? Dan is de nieuwe Google Google Nest Hub 2 Zwart met een Google Chromecast een goede optie. Deze kosten samen maar €99,99. Zo maak je van je huis in een handomdraai een slim huis!

Meer nieuws over: