‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel's moederdagacties

Belsimpel's moederdagacties

Op zondag 9 mei is het Moederdag! Bij Belsimpel denken we graag met je mee over hoe je moeder, vriendin, oma of wie het ook maar verdient, in het zonnetje kunt zetten. We hebben daarom een paar leuke producten uitgelicht die deze week in prijs verlaagd zijn!

Niet vergeten: aankomende zondag is het weer Moederdag! Hét moment om je moeder, vrouw, oma of andere speciale vrouw in je leven eens extra in de watten te leggen. Heb je nog geen inspiratie? Geen zorgen! Wij hebben een aantal producten geselecteerd waar je je moeder vast en zeker blij mee maakt. En zelf word je er ook blij van, want deze producten zijn tot en met komende zondag 9 mei ook nog eens in prijs verlaagd! Lees je dit op zaterdag pas? Als je voor 23:30 uur bestelt, heb je je presentje zondag nog in huis!

Dit klinkt als muziek in je oren
Houdt jouw moeder van wandelen, sporten, tuinieren of puzzelen? Alles wordt leuker met een muziekje erbij! Een setje draadloze oordopjes is dan ook een cadeau dat altijd goed in de smaak valt. De stijlvolle Huawei FreeBuds 3i Black zijn deze week extra scherp geprijsd en bij de LG Tone Free 7 ontvang je een gratis roze Macaron beschermhoes. Twee cadeautjes in één dus! Beide oordopjes bieden active noise cancelling, dus zijn ook erg handig als het weer een herrie is thuis en je moeder zich even wil afsluiten.

Altijd op tijd
Reken jij ook altijd op je moeder om op tijd op je werk of school te komen? Dan is een smartwatch een uitstekend cadeau. Daarmee is je moeder altijd bij de tijd én kan ze notificaties ontvangen. Ideaal wanneer je haar een appje stuurt en snel een reactie nodig hebt. Bovendien is een smartwatch of fitness tracker een goed hulpmiddel om je moeder fit en gezond te houden en staat het ook nog eens erg stijlvol.

Maar kies je dan voor een fitness tracker of een smartwatch? Beide zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en designs. Als je moeder sportief is en graag wandelingen maakt, is een fitness tracker ideaal om activiteiten bij te houden en stappen te tellen. Ga dan bijvoorbeeld voor de Fitbit Inspire 2 Pink. Vindt ze het daarnaast ook belangrijk om altijd bereikbaar te zijn en zou een horloge echt een verlengde van haar telefoon moeten zijn? Dan zit je goed met een smartwatch, die vaak net wat meer functies heeft. Op de Huawei GT 2 42mm Black en de Huami Bip U Pro Roze ontvang je deze week korting. Ook de Fitbit Versa 3 Gold/Pink en de Huami Amazfit GTS 2 Mini Zwart zijn t/m 9 mei extra voordelig. Ten slotte heeft het sportieve merk Garmin ook een aantal mooie, vrouwelijke sporthorloges, zoals de Garmin Vivomove Style Gold/Pink en de Garmin Venu Rose Gold/Beige.

Meer nieuws over: