‹ Alle nieuwsberichten

Xiaomi Mi 11 Lite vanaf vandaag te bestellen

Xiaomi Mi 11 Lite vanaf vandaag te bestellen

Vanaf vandaag is de recent gepresenteerde Xiaomi Mi 11 Lite verkrijgbaar. Dit toestel maakt onderdeel uit van de jaarlijkse Mi-lijn van het Chinese merk. Deze telefoon is vakkundig ontworpen en biedt krachtige specificaties voor een vriendelijke prijs.

Veelzijdige mogelijkheden

De Xiaomi Mi 11 Lite heeft een 6.55-inchdisplay met een FullHD+ resolutie, oftewel 2400 bij 1080 pixels. Dankzij de hogere refresh rate van 90Hz worden beelden vloeiend afgebeeld. In totaal heeft deze telefoon een viertal camera’s, waarvan er drie op de achterkant zitten. Dankzij de nachtmodus maak je mooie foto’s in het donker via slimme softwaretrucs. Xiaomi geeft aan dat de camera tevens is uitgerust met leuke videomodi en filters zodat je talloze mogelijkheden hebt.

De accu heeft een capaciteit van 4250mAh en er zit een 33W-snellader in de doos meegeleverd, zodat je deze niet los hoeft aan te schaffen. Voor muziekliefhebbers is de 3.5mm-jack een handige feature, want hiermee is het makkelijk om oordopjes met draad te verbinden.

De Mi 11 Lite is verkrijgbaar als 4G-variant en als 5G-variant. Qua specificaties zijn ze bijna identiek, alleen hebben ze een verschillende Snapdragon-processor.

Vanaf vandaag te bestellen

De Xiaomi Mi 11 Lite 4G is vanaf vandaag, 16 april, bij Belsimpel te bestellen met abonnement of als los toestel in de kleuren zwart, roze en blauw. De 5G-variant zal later verkrijgbaar zijn.