‹ Alle nieuwsberichten

De Bizarre Belsimpel Dagen zijn gestart!

De Bizarre Belsimpel Dagen zijn gestart!

Ruim een week lang bizarre aanbiedingen bij Belsimpel! Van maandag 22 maart tot en met maandag 29 maart zijn het weer Bizarre Belsimpel Dagen. Een ruime selectie aan telefoons, abonnementen, gadgets en accessoires is dan zeer scherp geprijsd. Voor alle aanbiedingen geldt OP = OP, dus wacht niet te lang!

Dit keer ruim een week lang: de Bizarre Belsimpel Dagen zijn weer begonnen! Hét moment om te kijken naar een nieuwe telefoon of nieuw abonnement, of misschien krijg je wel enorme korting op die toffe gadget die je al een tijdje wilde. Deze editie zijn er extra veel accessoires en gadgets flink in prijs verlaagd, dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. De Bizarre Belsimpel Dagen duren tot en met maandag 29 maart. Voor alle aanbiedingen geldt: op = op, zorg dus dat je er op tijd bij bent!

Bekijk alle aanbiedingen >

Accessoires en gadgets

Heb jij ook het voornemen om weer wat meer naar buiten te gaan nu de lente in aantocht is? Met de Charge 4 van Fitbit of de zeer voordelige Xiaomi Mi Watch Lite houd je je wandelingen of andere sport-activiteiten moeiteloos bij. Daarnaast zijn een aantal Samsung-watches en Apple-watches deze week in prijs verlaagd. Wel een Apple-fan, maar niet op zoek naar een smartwatch? Dan is de nieuwe Apple HomePod Mini misschien wel iets voor jou. Natuurlijk hebben we ook een aantal headsets en oordopjes geselecteerd, zoals de noise cancelling Bose QuietComfort 35 II, de vriendelijk geprijsde Trust Tones Wireless of de Huawei Freebuds 3i Black. Toevallig toe aan een nieuwe oplader of bescherming voor je telefoon? Ook dan zit je goed tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen. Bekijk welke hoesjes voor jouw telefoon beschikbaar zijn en ga voor een draadloze lader van Belkin of juist voor een handige powerbank voor onderweg.

Scherp geprijsde telefoons

Of je nou op zoek bent naar een voordelig toestel voor de basistaken of een high-end alleskunner, tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen vind je zeker iets dat bij je past! Maak je af en toe een foto, speel je eens een spelletje en gebruik je je telefoon verder vooral om te appen of bellen? Dan is de Nokia 5.4, de Oppo A15, de Samsung Galaxy A12 of de Motorola Moto G9 Power misschien wel het toestel voor jou. Allemaal voordelige telefoons met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Mag het ietsje meer zijn? Dan vind je de LG Velvet met 50 euro cashback, de OnePlus 8 of de Sony Xperia 5 II misschien wel interessant. Voor de die-hard gamers is de Asus ROG Phone 3 geselecteerd en voor degenen die een robuuste telefoon zoeken is één van de Cat-aanbiedingen zeer geschikt. Wie blij wordt van gadgets bij z'n telefoon zou eens een kijkje moeten nemen bij onze Realme-toestellen, waar je Buds of een Band bij ontvangt.

De beste abonnementen-aanbiedingen

Kun je overstappen of verlengen? Kies dan bij Belsimpel het abonnement dat het beste bij je past, mét een nieuwe telefoon! Je vindt op onze website deze week abonnementen met hoge kortingen van Ben, KPN, Lebara, Tele2 en T-Mobile. Combineer bijvoorbeeld de iPhone 12 Pro of de nieuwe Samsung Galaxy S21 met de onbeperkte bundels van KPN. In combinatie met Ben ontvang je de OnePlus Nord N100 of de Fairphone 3 extra voordelig. Of wat dacht je van een 20GB databundel van Tele2 met de iPhone XR of 5GB data van T-Mobile bij de Google Pixel 5.

Zit er iets voor je tussen? Zoals altijd geldt voor alle aanbiedingen: OP = OP. Wacht dus niet te lang!