‹ Alle nieuwsberichten

OnePlus lanceert nieuwe OnePlus 9-serie

OnePlus lanceert nieuwe OnePlus 9-serie

Vandaag heeft OnePlus via een online launch event de nieuwe OnePlus 9-serie aangekondigd. De serie bestaat uit de OnePlus 9 en de OnePlus 9 Pro. Deze toestellen, met hun prachtige schermen en verbeterde camera’s, zijn het bekijken zeker waard als je een high-end telefoon zoekt!

OnePlus 9

De OnePlus 9

De nieuwe 9-serie bestaat uit een standaard model en een Pro versie. Het standaard model heeft een 6.5-inch scherm met erg dunne schermranden. Dit is een van de mooiste schermen op de markt dankzij de hoge verversingssnelheid van 120Hz en de diepe weergave van kleuren.

OnePlus heeft dit jaar wat extra aandacht besteed aan de camera’s. Ze zijn een samenwerking aan gegaan met Hasselblad, een Zweedse cameraproducent, om zo de camera’s van de OnePlus 9 een grote upgrade te geven. Zo heeft de OnePlus 9 een 48MP-hoofdcamera, een ultragroothoeklens van 50 megapixels en een monochrome lens gekregen. De selfiecamera zit net als zijn voorganger weer als een hole punch in de linker bovenhoek.

De accu van de OnePlus 9 heeft een capaciteit van 4500mAh, ruim genoeg voor gemiddeld gebruik. Zoals we gewend zijn van OnePlus laadt dit toestel ook weer razendsnel op dankzij hun eigen Warp Charge techniek. De oplader wordt bij deze telefoon nog gewoon meegeleverd, die hoef je dus niet extra te kopen. De OnePlus 9 komt in drie kleuren: zwart, blauw en zilver. Hierbij heb je de keuze uit 128GB opslag + 8GB ram en 256GB opslag + 12GB ram.

De OnePlus 9 Pro

De OnePlus 9 Pro is, met zijn scherm van 6.7 inch, een stukje groter dan de standaard versie. Dit scherm heeft een QHD+ resolutie, een upgrade ten opzichte van de FHD+ resolutie van de standaard OnePlus 9. Net als de OnePlus 9, heeft de 9 Pro erg dunne schermranden.

Naast een beter scherm heeft de Pro ook een extra camera. Met deze telelens kun je tot 3x inzoomen zonder kwaliteitsverlies. De hoofdcamera van de Pro is ook een stukje beter dankzij de optische beeldstabilisatie, verder zijn de camera’s gelijk aan de standaard OnePlus 9.

Nog een verschil tussen de standaard OnePlus 9 en de Pro is dat de Pro een waterdichtheidscertificaat heeft. Dankzij de IP-68 rating is deze telefoon helemaal waterdicht. De OnePlus 9 Pro is te verkrijgen in het zwart, groen en zilver. Ook bij de Pro heb je de keuze uit 128GB opslag + 8GB ram en 256GB opslag + 12GB ram.

OnePlus 9 Pro

 

OnePlus 9 en 9 Pro kopen

Zie jij deze OnePlus 9 of 9 Pro als jouw nieuwe telefoon? Kies jouw favoriete versie en bestel hem dan los, of in combinatie met abonnement bij Belsimpel.