‹ Alle nieuwsberichten

Nu verkrijgbaar bij Belsimpel: Xiaomi Redmi Note 9T

Nu verkrijgbaar bij Belsimpel: Xiaomi Redmi Note 9T

Xiaomi heeft de Xiaomi Redmi Note 9T: dit is een betaalbare 5G-telefoon met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. De smartphone is nu verkrijgbaar bij Belsimpel en vanaf 8 januari t/m 14 januari krijg je €20 Early Bird-korting.

Betaalbare 5G-smartphone

Het fijne aan Xiaomi-telefoons is de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding: voor een scherpe prijs krijg je hele goede specificaties. Zo wil de Chinese fabrikant 5G voor iedereen betaalbaar maken: dat doen ze nu met de Redmi Note 9T. Via 5G-internet kun je zonder haperingen je favoriete Netflix-series of Spotify-afspeellijsten streamen.

Drie camera’s en grote 5000mAh-batterij

Xiaomi Redmi Note 9T De Xiaomi Redmi Note 9T is uitgerust met drie camera’s achterop waaronder een primaire 48-megapixelcamera voor scherpe foto’s en video’s. Voor portretfoto’s gebruik je de 2-megapixelcamera met dieptesensor en ten slotte is er nog 2-megapixelcamera met macrolens voor close-ups. Het toestel beschikt over een grote 5000mAh-batterij met 15W snelladen. Hierdoor heb je urenlang plezier van je smartphone en is de batterij toch leeg: binnen een mum van tijd heb je weer snel een volle accu door de snellaad-functie.

De Remi Note 9T heeft een 6.53-inch display met in de linkerbovenhoek een gaatje met daarin de 13-megapixel selfiecamera. Er zijn dual speakers aanwezig zodat je geniet van stereogeluid en aan de zijkant zit een vingerafdrukscanner. Deze Xiaomi-telefoon heeft 128GB opslaggeheugen en 4GB werkgeheugen. Naast een microSD-slot zijn er ook twee simkaartsloten voor dualsim aanwezig. Verder beschikt de Note 9T over NFC, een USB-C-poort en een 3,5mm-audiopoort.

Xiaomi Redmi Note 9T kopen

De Xiaomi Redmi Note 9T is nu te bestellen bij Belsimpel. Je koopt de telefoon in het zwart of paars. Profiteer nu van €20 Early Bird-korting: de actie geldt vanaf 8 januari t/m 14 januari 2021.

Meer nieuws over: