‹ Alle nieuwsberichten

Black Friday 2020 bij Belsimpel

Black Friday 2020 bij Belsimpel

Na het enorme succes van de afgelopen jaren, doet Belsimpel ook dit jaar natuurlijk weer mee met Black Friday! Op onze Black Friday-pagina vind je enorm veel aanbiedingen op telefoons, abonnementen en accessoires zoals koptelefoons en smartwatches. Dit jaar duurt de Black Friday-actieperiode bij Belsimpel maar liefst 11 dagen, van 20 t/m 30 november.

Black Friday 2020

Om drukte in onze winkels en bij bezorgdiensten zoveel mogelijk te spreiden, profiteer je dit jaar bij Belsimpel maar liefst 11 dagen lang van de beste aanbiedingen. We hebben niet alleen de beste telefoon- en abonnement-deals voor je verzameld, maar ook ontzettend veel accessoires en gadgets. Denk aan oordopjes, powerbanks, bluetooth speakers en veel meer. De perfecte gelegenheid dus, om je sinterklaas- en kerstcadeaus op tijd in huis te halen!

De Belsimpel Black Friday-actieperiode loopt dit jaar van vrijdag 20 november om 00:00 uur t/m maandag 30 november om 23:59 uur. Wel geldt voor al onze aanbiedingen, op = op. Wacht dus niet te lang!

Bekijk alle aanbiedingen

Black Friday: telefoons en tablets

Ben je toe aan een nieuwe smartphone? Dan is dit het perfecte moment! Zo scoor je bijvoorbeeld de Nokia 8.3 5G voor €479,-, de Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G voor €979,- of de Oppo Find X2 Pro met maar liefst €120,- korting. Voor Apple-fans hebben we de iPhone XR 64GB met €40,- korting geselecteerd. Juist op zoek naar een goedkoper model? Bekijk dan eens de Xiaomi Redmi Note 8 Pro voor €179,-, de Motorola Moto G8 Power voor €149,- of de Alcatel 3X (2020) voor €129,-, waar je ook nog een Alcatel S150 True Wireless headset bij krijgt. Natuurlijk hebben we ook een aantal mooie modellen van onze nieuwe partner Realme in prijs verlaagd, bijvoorbeeld de Realme X50 voor €267,-.

Bekijk je je series liever op een groot scherm? Dan is de de Mediapad T5-tablet van Huawei misschien wel iets voor jou!

Black Friday: abonnementen

Voor wie zijn abonnement mag verlengen of juist op zoek is naar een nieuw abonnement, hebben we bij verschillende providers mooie aanbiedingen geselecteerd. Zowel bij Ben, hollandsnieuwe, KPN, Lebara, Tele2, T-Mobile als Simyo zijn abonnementen met geselecteerde telefoons tijdens Black Friday in prijs verlaagd. Wat dacht je van een iPhone SE 2020 bij Ben voor €25,50 per maand, of de Google Pixel 4a met onbeperkt internet van KPN voor €32,50 per maand? Ook Simyo pakt uit met €5,- korting per maand op de Samsung Galaxy S20 FE. Last but not least krijg je bij een Tele2 20GB-bundel de OnePlus 8T voor €38,- per maand of bij een 5GB-internetbundel van T-Mobile €3,- per maand korting op de Xiaomi Mi 10T Lite.

Liever een Sim Only-abonnement? Bij een 2-jarige Lebara-Sim Only met 5GB internet ontvang je nu een gratis Google Nest Mini.

Black Friday: accessoires en gadgets

Wist je al dat je bij ons ook terecht kunt voor een groot assortiment aan accessoires? Tijdens Black Friday vind je bij Belsimpel onder andere de Samsung Galaxy Buds Live voor €115,- en de Bowers & Wilkins PX7 Grey met €99,- korting. Ook aan de sporters onder ons is gedacht met sportieve smartwatches zoals de Polar M430, de Samsung Galaxy Watch Active 2 of de Huawei Band 4 Pro. Om alles uit je telefoon te kunnen halen zijn daarnaast een groot aantal telefoonhoesjes, screenprotectors en powerbanks in prijs verlaagd.

Deze en nog veel meer aanbiedingen, vind je op onze Black Friday-pagina. De aanbiedingen gelden t/m 30 november, maar houd er rekening mee dat op echt op is. Zit er een mooie deal voor je tussen? Zorg dan dat je op tijd bestelt!

Populaire producten - ook tijdens Black Friday de beste prijs

Zit je favoriete product er niet tussen? Belsimpel biedt gelukkig het hele jaar door de beste prijs! Ook tijdens Black Friday vind je hier bijvoorbeeld Airpods Pro of Airpods 2019, de iPad 2020 of Samsung Galaxy Buds voor de scherpste prijs. Hetzelfde geldt voor populaire telefoons, zoals de Samsung Galaxy A51 of de Apple iPhone 11.