‹ Alle nieuwsberichten

Singles' Day bij Belsimpel

Singles' Day bij Belsimpel

Op 11 november is het Singles' Day, een feestdag die overgewaaid is vanuit China en oorspronkelijk in het teken staat van de happy single. Bij Belsimpel zien we deze dag meer als een feestdag voor jezelf, ook als je niet single bent. Daarom profiteert iedereen die zichzelf eens wil trakteren van 9 t/m 15 november bij Belsimpel van hoge kortingen!

Singles' Day is in China al een aantal jaar één van de grootste online winkeldagen en wint ook steeds meer aan populariteit in Nederland. De feestdag is waarschijnlijk ontstaan op een universiteit in China, waar 4 studenten het tijd vonden voor een dag om het vrijgezel-zijn te vieren. Inmiddels wordt Singles' Day vaak een stuk breder getrokken en vooral gezien als een moment om jezelf eens goed in het zonnetje te zetten, of je nou wel of geen relatie hebt. Hoewel dit natuurlijk altijd belangrijk is, wees op 11 november dus eens éxtra lief voor jezelf! Belsimpel helpt je hier bij met een aantal mooie aanbiedingen, waarmee je jezelf voordelig kunt trakteren op een nieuwe telefoon of nieuw abonnement. En mocht je nou toch iets leuks zien voor een ander, dan doen we daar ook niet moeilijk over ;)

Korting op Sony Xperia 5 II
Van Sony en Belsimpel ontvang je speciale Singles' Day-korting op de Sony Xperia 5 II. Dit premium model is in september dit jaar door Sony gepresenteerd en voorzien van krachtige hardware. Op het 21:9 oled-scherm kijk je in ultra breedbeeld je favoriete series en films én gebruik je PS4 Remote Play om je PlayStation 4-scherm op je telefoon weer te geven. Perfect dus voor wat quality time met jezelf.

Let op: deze aanbieding geldt alleen op 11 november!

Deals bij Tele2, T-Mobile, Ben en KPN i.c.m. een toestel
Op zoek naar een nieuw abonnement? Trakteer jezelf dan op één van de mooie aanbiedingen van Tele2, T-Mobile, Ben of KPN. We hebben telefoons in verschillende prijsklasses en varierende bundelgroottes geselecteerd, zo vind je tussen de onderstaande aanbiedingen altijd iets wat bij je past! Deze aanbiedingen zijn geldig van 9 t/m 15 november.

Tele2
Bij Tele2 kies je tijdens Singles' Day uit een grote 20GB-bundel met de Huawei P30 Pro of de Samsung Galaxy S20 FE. Hiermee heb je ruim voldoende internet om ook buiten huis lekker een serie te kijken of een spelletje te spelen wanneer je daar zin in hebt. Heb je niet zoveel MB's nodig? Dan is de 1000MB-bundel in combinatie met de Xiaomi Poco X3 misschien wel wat voor jou.

T-Mobile
T-Mobile pakt uit met maar liefst €7,50 per maand toestelkorting op de Oppo Find X2 Lite 5G, ook geldig in combinatie met een Tele2-abonnement. Liever een andere telefoon? Wat dacht je van de high end Google Pixel 5, Xiaomi Mi 10T Pro of Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Allemaal voorzien van de beste specificaties, zodat jij alles met je nieuwe telefoon kunt doen wat je maar wilt. Ten slotte profiteer je bij een T-Mobile Go-abonnement van 10GB voor de prijs van 5GB.

Ben
Wil je jezelf trakteren op iets nieuws, maar niet teveel geld uitgeven? Dan is één van de geselecteerde telefoons i.c.m. met een Ben-abonnement misschien wel iets voor jou. Kies bijvoorbeeld voor de Samsung Galaxy A21s, de Xiaomi Poco F2 Pro of ga direct milieubewust bezig met de Fairphone 3+.

KPN
Ook KPN doet mee met Singles' Day bij Belsimpel; voor verschillende internetgebruikers is een mooie aanbieding geselecteerd. Gebruik je veel internet en heb je graag het beste van het beste als het om telefoons gaat? Trakteer jezelf dan op de Samsung Galaxy S20+ met een 15GB-internetbundel. Voor de medium internet-gebruiker hebben we de OnePlus 8T met 5000MB geselecteerd. En heb je aan 2000MB wel genoeg? Bekijk dan eens de Google Pixel 4a; een fijn toestel met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Zit er iets leuks voor je tussen? De aanbiedingen met abonnementen gelden t/m 15 november, dus twijfel niet te lang en gun jezelf een mooi cadeau. Je verdient het!