‹ Alle nieuwsberichten

Het zijn weer Bizarre Belsimpel Dagen!

Het zijn weer Bizarre Belsimpel Dagen!

Vanaf deze maandag 21 september is het weer zover: het zijn weer Bizarre Belsimpel Dagen! Tot en met aanstaande vrijdag 25 september vind je een ruime selectie aan telefoons, abonnementen, gadgets en accessoires met bizarre kortingen. Voor alle aanbiedingen geldt OP = OP, dus wacht niet te lang!

Losse telefoons met hoge korting

Heb je een nieuwe telefoon nodig? Dan is dit het moment! Tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen hebben we namelijk veel telefoons in prijs verlaagd. Zo koop je de Motorola Moto G 5G Plus 128GB Blue nu met €50,- korting. Ben je op zoek naar een robuust model? De stevige Land Rover Explore R kost tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen €349,- ipv €399,-. Als je op zoek bent naar een goedkoper toestel is de Nokia 1.3 voor €79,- of de middenklasse HTC Desire 20 Pro voor €249,- misschien wel iets voor jou.

Voordelige telefoons met abonnementen

Loopt je abonnement binnen 120 dagen af? Dan kun je niet alleen een nieuw abonnement kiezen, maar ook een nieuwe telefoon! Een telefoon in combinatie met een abonnement is vaak voordeliger dan een los toestel en een Sim Only. Extra voordelig tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen is de iPhone 11 Pro 64GB in combinatie met Tele2. Liever een Samsung? De Samsung Galaxy A21s is bij Ben extra voordelig. De gametelefoon van Xiaomi, de Poco F2 Pro, scoor je extra voordelig als je deze combineert met een abonnement van T-Mobile.

Google Nest Mini cadeau bij een Sim Only!

Wil jij van je huis een slim huis maken? Dat kan door een Sim Only van Simyo, T-Mobile, Tele2 of Ben te bestellen! Als je tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen een Sim Only van één van deze providers bestelt, krijg je er namelijk een Google Nest Mini t.w.v. €59,- bij cadeau. Zo kun je thuis de lichten, tv of thermostaat aanzetten met je stem!

Accessoires en gadgets

Op zoek naar een koptelefoon of oordopjes? De Fresh ’n Rebel Caps Wireless is tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen extra voordelig. Ook leuk: deze afprijzing geldt zowel voor de Dark Grey, Grey, Yellow, Green, Blue én Red variant! Voor de liefhebber van draadloze oordopjes hebben we de Samsung Galaxy Buds Live en de Galaxy Buds flink afgeprijsd. Zo zit er altijd een headset voor jou bij. 

Ook voor powerbanks, opladers, smartwatches en telefoonaccessoires ben je bij ons aan het juiste adres. Zo is de Xtorm impact Powerbank met een enorme capaciteit van 20.000 mAh extra voordelig. Je iPhone en Apple Watch kun je draadloos opladen met de Belkin 7,5w Wireless Charging Dock for iPhone + Apple Watch + USB-A Black en White. Heb je nog geen smartwatch? De Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm is nu wel heel voordelig! Daarnaast zijn een aantal Tech21 hoesjes, voor onder andere de iPhone 11 en Galaxy A51, en de Belkin screenprotector voor de iPhone 11/XR goedkoper tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen.

Duur Bizarre Belsimpel Dagen

De Bizarre Belsimpel Dagen lopen van maandag 21 september tot en met vrijdag 25 september. Alle aanbiedingen vind je op deze pagina, hier vind je ook antwoorden op alle veelgestelde vragen. Voor alle aanbiedingen geldt OP = OP. Als je te lang wacht, kan het dus zijn dat je aanbieding al uitverkocht is. Twijfel dus niet te lang!

Meer nieuws over: