‹ Alle nieuwsberichten

Black Friday bij Belsimpel

Black Friday bij Belsimpel

Uiteraard doet Belsimpel ook in 2019 weer mee met Black Friday in Nederland! Na het succes van vorig jaar hebben we weer ontzettend veel aanbiedingen voor je verzameld tijdens het Black Friday-weekend. En extra leuk: ons Black Friday-weekend loopt door tot en met maandag 2 december: Cyber Monday!

De beste Black Friday-aanbiedingen

Bij Black Friday sale denk je natuurlijk maar aan één ding: aanbiedingen! Bij Belsimpel ben je tijdens Black Friday aan het juiste adres voor de beste aanbiedingen op het gebied van smartphones, telefoonabonnementen en accessoires zoals koptelefoons en smartwatches. Ga snel naar onze Black Friday-pagina om alle aanbiedingen te bekijken!

Black Friday: Telefoons en smartphones

Tijdens Black Friday schaf je veel toestellen met hoge kortingen aan. Zo scoor je onder andere de Motorola Moto E6 Plus voor €99,-, de Honor 20 Pro voor €399,- en de OnePlus 7 Pro met 8GB RAM en 256GB opslaggeheugen voor €619,-. Liever een iPhone? Tijdens Black Friday scoor je de Apple iPhone XS 64GB in het zwart voor €749,-!

Black Friday: koptelefoons

Wist je dat je bij ons ook terechtkunt voor accessoires zoals headsets, koptelefoons en speakers? Tijdens Black Friday vind je onder andere de Bose QuietComfort 35 II voor €269,95,- en de Beats Solo 3 Wireles voor €159,95,-. Ook in ear-koptelefoons scoor je extra voordelig: de Xiaomi Mi Airdots Pro zijn maar €59,95,- en de Mobiparts True Wireless Earbuds heb je al in huis voor €19,85,-. 

Black Friday: telefoonabonnementen

Ook veel abonnement zijn tijdens Black Friday extra voordelig geprijsd! Zo sluit je bij Ben wel heel voordelig een abonnement met een telefoon af. Zo heb je bijvoorbeeld 5GB 4G-internet en 100 min/sms'jes in combinatie met de Samsung Galaxy S10e voor €26,- per maand! En ben je een echte OnePlus-fan? Alle varianten van de OnePlus 7 Pro zijn wel heel voordelig in combinatie met een Tele2 abonnement met 20GB en 120 min/sms. Toch het liefst de nieuwste Apple iPhone? Bij T-Mobile zijn alle varianten van de iPhone 11 Pro extra scherp geprijsd als je deze combineert met 10GB data en onbeperkt bellen. Scoor je deal snel, want op = op geldt ook voor abonnementen!

Alle Black Friday-deals

Zit het product dat je zoekt er in dit artikel niet tussen? Of ben je gewoon benieuwd naar alle acties? Bekijk dan onze Black Friday-pagina voor een compleet overzicht. Naast losse toestellen, abonnementen en koptelefoons, hebben we nog veel meer andere producten zoals smartwatches (o.a. de Samsung Galaxy Watch Active 2), Apple iPads en zelfs een drone

Let op! Bij al onze aanbiedingen geldt dat op ook echt op betekent. Bij ons gelden de Black Friday-deals tot en met maandag 2 december, maar als je dat éne product graag wilt hebben, raden we je aan om direct te bestellen!

Meer nieuws over: