‹ Alle nieuwsberichten

MWC 2019: Sony trapt af met Xperia 10 en high-end Xperia 1

MWC 2019: Sony trapt af met Xperia 10 en high-end Xperia 1

De Sony Xperia L3, Sony Xperia 10, Xperia 10 Plus en Sony Xperia 1 zijn nét gepresenteerd op het Mobile World Congress (MWC), maar wij hebben nu al alle specificaties voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder! Tevens is de Xperia 10 Plus bij Belsimpel exclusief verkrijgbaar met een WH H800-hoofdtelefoon ter waarde van €179,-

Instapper; Sony Xperia 10

De Sony Xperia 10 springt met zijn slanke design direct in het oog. Het toestel heeft een langwerpig 6-inch LCD-scherm waarmee Sony weer laat zien dat het toestellen maakt voor de entertainment-liefhebber en multitasker. Verder heeft deze midranger een snelle processor van Qualcomm, een dubbele camera op de achterzijde en 64GB uitbreidbaar opslaggeheugen. Het toestel draait op de nieuwste Androidversie: Android 9.0 Pie. De Xperia 10 is vanaf nu te bestellen voor de adviesprijs van €349,00.

Sony Xperia 10 / 10 Plus

Midranger; Sony Xperia 10 Plus

De Sony Xperia 10 Plus heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een groter 6,5-inchscherm dan de X10. Een ander verschil is dat de 10 Plus beschikt over een íets snellere en nieuwere Qualcomm-processor en er net wat meer werkgeheugen aanwezig is. Verder zijn de toestellen erg aan elkaar gewaagd. Zo heeft de 10 Plus ook een dubbele camera aan de achterzijde met hogere resoluties en draait deze op Android 9.0. De Xperia 10 Plus is verkrijgbaar in verschillende kleuren en moet €429,00 opbrengen. Daarbij krijg je exclusief bij Belsimpel een WH H800-headset van Sony met een waarde van maar liefst €179,-

High-end; Sony Xperia 1

Het vlaggenschip van Sony tijdens het MWC is toch echt de Sony Xperia 1. Dit toestel beschikt over Qualcomm’s snelste en nieuwste processor die ervoor zorgt dat het toestel supersnel werkt. Dankzij handige snufjes zoals de Game Enhancer haal je bovendien het uiterste uit deze smartphone. Met de drie camera’s aan de achterzijde van het toestel maak je prachtige foto’s en de optische beeldstabilisatie zorgt er ook bij Slow Motion-video’s zorgt dat jouw video’s niet schudden.

Verder is de Xperia 1 uitgerust met een prachtig OLED-scherm met een 21:9-verhouding en daarmee ideaal voor een film, want zwarte balken zijn zo verleden tijd. Dit is dezelfde verhouding als in de bioscoop waardoor je films kunt kijken op je smartphone. Ook is deze beeldverhouding handig wanneer je veel wilt multitasken met je telefoon. Dankzij de HDR-technologie worden kleuren bovendien realistisch weergegeven. Het toestel beschikt over een grote accu, kan draadloos worden opgeladen en is stof- en waterdicht. De Xperia 1 kost €949,00 en is vanaf nu te pre-orderen.

Instapmodel; Sony Xperia L3

De Sony Xperia L3 is leuk voor de beginnende smartphonegebruiker. Het toestel heeft een dubbele camera om foto’s met een bokeh-effect mee te maken en draait op het gebruiksvriendelijke Android 8.0 Oreo. Met de frontcamera kun je bovendien selfies maken en videobellen. Deze Sonysmartphone is aan te schaffen in verschillende frisse kleuren voor €199.