‹ Alle nieuwsberichten

OnePlus presenteert McLaren-editie van OnePlus 6T: 10GB RAM en Warp Charge

OnePlus presenteert McLaren-editie van OnePlus 6T: 10GB RAM en Warp Charge

OnePlus heeft zojuist de McLaren-editie van de OnePlus 6T gepresenteerd, een toestel met 10GB aan werkgeheugen, specifieke looks en een nieuwe snellaadtechniek. Met Warp Charge laad je het toestel 50% in slechts 20 minuten tijd!

OnePlus & McLaren

Dat OnePlus houdt van exclusiviteit weten we inmiddels al langer, want in mei dit jaar werd er bekend dat Belsimpel en de Chinese producent officieel de samenwerking aan gingen. Nu heeft OnePlus een deal gesloten met het bekende luxe automerk McLaren en ter ere daarvan een speciale 6T-variant uitgebracht. Dit toestel biedt niet alleen het beste van het beste op het gebied van hardware, maar is ook qua looks flink aangepast ten opzichte van de andere al eerder gepresenteerde modellen.

Meer werkgeheugen en nog sneller opladen

Deze vliegensvluggen McLaren-editie heeft heel wat PK's onder de motorkap en het werkgeheugen is grootser dan groots. Er is namelijk 10GB aan RAM aanwezig in deze bolide en dat betekent dat je eindeloos kunt multitasken, moeiteloos kunt wisselen tussen zware apps en games en het toestel nog meer voor je kan betekenen! Een andere functie die anders is dan de andere OnePlus 6T-modellen is de snellaadtechniek. Met het nieuwe Warp Charge kun je het toestel namelijk 50% opladen in slechts 20 minuten en dat is heel wat voor een accu van 3700mAh. Hiervoor kun je de speciale bijgeleverde snellader gebruiken die het toestel laadt met een maximum van 30 Watt.

Overige specificaties zijn hetzelfde als de huidige OnePlus 6T's en dat betekent dat de Snapdragon 845, het kloppende hart is van deze racemachine, bijgestaan door 256GB aan opslag. De vingerafdrukscanner is weer achter het display te vinden en foto's maak je met de dubbele camera op de achterkant. Selfies schiet je met de 16-megapixelcamera en deze kun je ook gebruiken om het toestel snel te ongrendelen door middel van gezichtsherkenning. Ook de fysieke Alert Slider is weer aanwezig op dit toestel, waarmee je snel het gewenste geluidsprofiel selecteert.

Oranje en carbon

De Formule 1-wagen van McLaren van het 2017/2018-seizoen was de inspiratie voor de looks van deze McLaren OnePlus 6T, want we zien onder andere zwart, carbon en oranje accenten terug op het toestel. De achterkant glimt dankzij de spiegelende finish, maar daaronder ligt een prachtig verscholen carbonlook. Daarnaast is het randje van de zijkanten en de onderkant van de 6T voorzien van een oranje gloed, die er net zo prachtig uitziet als de F1-wagen van afgelopen seizoen. De oranje kleur is ook doorgevoerd in de snellader, oplaadkabel en USB C-adapter, waardoor alles één geheel vormt.

Prijs en verkrijgbaarheid

Deze speciale OnePlus 6T McLaren Edition heeft een adviesprijs van €709,00 en zal vanaf 13 december 10.00 bestelbaar zijn op Belsimpel.nl. Wil jij het toestel eerst in de winkel bekijken, dat kan exclusief in onze winkel in Rotterdam (Lijnbaan 61A) vanaf donderdag 13 december 13.00!