Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Nexus 5X-aanbiedingen, de beste Nexus 5X deals voor €0,- bij abonnement!

Snelle bezorging

7 dagen per week: vóór 23.30 uur besteld, volgende dag in huis!*

Elke dag bereikbaar

Maandag tot en met zondag van 9.00 tot 23.30 uur

Ruime bedenktijd

Zorgeloos en kosteloos retourneren tot 31 dagen na je bestelling!

Bezoek onze winkels

Liever persoonlijk contact of je pakket afhalen? Kom langs!

LG

Bestellen, verlengen of overstappen?

Bij Belsimpel.nl krijg je altijd de beste deal!

LG accessoires bij Belsimpel.nl

LG Nexus 5X

Google heeft met de LG Nexus 5X de Nexus-familie uitgebreid. Net als bij de andere toestellen heeft Google de productie uitbesteed: LG en Huawei kregen de eer de nieuwe high-end toestellen van Google te maken. 

Tijdens het evenement van Google zijn de nieuwe Nexus 5 en Nexus 6 gepresenteerd. De gehele Nexus-serie is bedacht door Google. De productie besteden zij echter uit en dit maal mochten LG en Huawei de honneurs waarnemen. Voor LG was dit de tweede keer dat zij voor Google aan de slag mochten. Eerder maakten zij al de succesvolle Nexus 5. Huawei maakt met de Nexus 6P hun eerste toestel in samenwerking met Google.

De nieuwe Nexus 5 is gemaakt door LG en heeft de naam LG Nexus 5X gekregen. Het toestel heeft een 5.2 inch beeldscherm met een Full HD-resolutie. Hierdoor bedien je de smartphone op een haarscherp beeld. Door de vingerafdrukscanner aan de achterkant van het toestel is de telefoon goed beveiligd en alleen voor de eigenaar toegankelijk. Door de telefoon simpelweg in je hand te nemen en je vinger aan de achterkant op de scanner te leggen, krijg je toegang tot al je berichten, documenten en applicaties. Deze zijn dus goed afgeschermd zodat anderen hier niet bijkunnen. Met 2GB aan werkgeheugen en een Qualcomm Snapdragon 808 hexacore processor werkt het LG toestel razendsnel. Multitasken en grote spellen spelen zijn hierdoor geen probleem. De mobiel draait uiteraard Android, het besturingssysteem van Google. Zij hebben deze echter weer vernieuwd: met de zesde versie draait de Nexus 5X op het Marshmallow besturingssysteem. De LG Nexus 5x heeft met een 12,3 megapixel camera met laserautofocus, een functie we eerder tegenkwamen bij telefoons van LG. Er komen twee opslagvarianten van de Nexus 5X beschikbaar: 16GB en 32GB.