Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Motorola Razr Maxx - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,0
8 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 8,0
  • Degelijkheid: 9,0
  • Mogelijkheden: 9,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 9,0

Review van: T.Ceken

17 maart 2013

10
5 sterren
Fantastisch

Simpel, formeel en langdurig gebruik

Dit toestel heb ik al meer dan een week en ben best wel tevreden met mijn toestel. Ik heb bewust gekozen voor het toestel, vooral omdat het op Android-systeem werkt (nieuwste 4.1), best lang meegaat (tot wel 3 dagen met middelmatig internetgebruik) en mooie vormgeving heeft (zakelijk als een Nokia-toestel). Ik wilde liever een dergelijke toestel kiezen dan de toestellen die er nu beschikbaar zijn en dat wat lang meegaat.

Het toestelpakket kwam met een anderstalige handleiding, maar de Nederlandstalige handleiding is gelukkig digitaal te verkrijgen. Het is wel jammer dat de nieuwe toestellen geen mogelijkheid hebben om zelf de accu te kunnen vervangen, voor het geval dat het accuvermogen 'opraakt'.

Review van: Erwin

3 maart 2013

8,0
4 sterren
Heel goed

Degelijk telefoon, lange gebruiksduur

Deze telefoon moest ik na ontvangst eerst updaten naar Ice Cream Sandwich voordat hij goed werkte. Nu een paar maanden in gebruik. Ik ben er erg tevreden over. Vooral de degelijkheid (hard glas) en gebruiksduur (accu gaat erg lang mee, reken op twee dagen bij 'normaal' gebruik) zijn pluspunten. De gesprekskwaliteit is prima.

De camera geeft redelijke foto's (soms niet scherp) en filmt prima in HD. Muziek luisteren gaat prima, zo schakelt hij automatisch de muziek uit als je je koptelefoon verwijdert.

Een koppeling maken met je computer is niet één-twee-drie gedaan, eerst moet je een programma installeren. Dat is redelijk gebruiksvriendelijk, maar als je schermbeveiliging aangaat kun je niets meer overbrengen. Dat is vrij irritant, omdat je dan je telefoon moet ontkoppelen, scherm ontgrendelen en weer opnieuw verbinden.

Een groot nadeel voor mij persoonlijk is dat Skype op deze telefoon erg slecht werkt. Er ontstaan tikken in het geluid.
Een kleiner nadeel is dat je mensen niet kunt bellen door over de naam te vegen, zoals bij Samsungs Galaxy SII.

Review van: Thijs Broersma

6 februari 2013

8,0
4 sterren
Heel goed

Mooie nieuwe smartphone

Mijn eerste smartphone, en direct zo'n mooie! Ik raak al snel redelijk wegwijs in de bediening. Goed geluid, en de afmetingen zijn perfect: groot genoeg om videos te bekijken, klein genoeg om overal mee naar toe te nemen.

Review van: CAS Architecture & Engineering

20 november 2012

10
5 sterren
Fantastisch

Super telefoon

Gaat moeiteloos 2 dagen mee op de accu met normaal gebruik. Internetten, email, filmpjes kijken. Prima.
Mooi gemaakt, licht, dun en degelijk. Geluid en beeldkwaliteit zijn ook goed, zelfs de camera aan de voorkant heeft een goede kwaliteit.

De service van Belsimpel was ook heel erg vriendelijk en snel.

Review van: Motbie

3 oktober 2012

8,0
4 sterren
Heel goed

eerste indruk Razr maxx

3 dagen in bezit nu. Geen Nederlandse gebruiksaanwijzing maar het toestel werkt naar behoren ook de update naar ICS ging probleemloos. Micro simkaart erin ook goed herkend. Alleen de uitrusting is wat mager, er zit geen usb-host en HDMI snoertje bij om de razr aan te sluiten op een tv of ander beeldscherm en te bedienen met de muis. De snelheid van wifi op 2,4 en 5ghz valt tegen (65-72Mbps). Hij had wel wat kleiner gekund ben bang dat hij breekt in mijn broekzak!