Motorola One Vision Blue - Reviews

Online: Op voorraad: Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis
Winkels: Morgen gratis afhalen

Nu niet op voorraad in de winkel. Bestel en betaal de Motorola One Vision vandaag online en kies voor 'Afhalen bij Belsimpel', dan betaal je geen verzendkosten en ligt de telefoon (over)morgen voor je klaar in de gekozen winkel. Houd rekening met de openingstijden van onze winkels. Je krijgt van ons bericht zodra je telefoon klaar ligt.

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

8,8
40 geverifieerde reviews
4,5 sterren
Geweldig
  • Camera: 9,3
  • Scherm: 8,9
  • Snelheid: 8,8
  • Batterijduur: 8,3
  • Prijs/kwaliteit: 8,8
5,5
3 sterren
Beoordeling

Andere en betere

Gunterdb | 24 maart 2020 over de Motorola One Vision Bronze

  • Mooi groot scherm
  • Handige motorola acties
  • Veel updates
  • Batterijduur
  • Ondermaatse Wifi en bluetooth
  • Bediening volume onduidelijk

Na jaren een Motorola g4 plus te hebben gehad, was het tijd voor een nieuwe Motorola. Ik heb het toestel einde juli 2019 aangekocht. Echter is dit toestel heel matig.
Misschien was dit wel de laatste keer Motorola.
Ik weet niet waar het gaatje zit, maar de batterij loopt leeg, ook met alle apps op de achtergrond uit.
Het bluetooth signaal valt regelmatig weg en heeft moeite nieuwe toestellen te vinden. Soms sta ik praktisch naast de wifi zender, dan geeft hij nog niet het volledige signaal.
De behuizing is mooi, het scherm is groot. Niet makkelijk om met 1 hand te bedienen echter.
Ik raad het niet aan.

7,0
3,5 sterren
Goed

Zeer tevreden

Hugo Pandal | 1 januari 2020 over de Motorola One Vision Bronze

Altijd HTC telefoons gehad nu overgestapt naar Moto One Vision en is zeer goed bevallen.
Degelijk, goede foto's en mogelijkheden, snel voor een NIET High end telefoon, eenvoudige bediening en veel geheugen, kortom een zeer goede allrounder voor een leuke prijs (ik betaalde 249,- bij BelSimpel die het snel en accuraat verstuurde binnen twee dagen in huis.

9,0
4,5 sterren
Uitstekend

Top telefoon

HG asjes | 30 december 2020 over de Motorola One Vision Blue

Deze telefoon is zeer goed en gebruiksvriendelijk hiervoor iPhone gehad wordt veel te prijzig en niet beter. Wel voor android one gaan de beveiliging doet niet onder voor Apple Dus kopen

8,5
4,5 sterren
Erg goed

Goed toestel

Ruud | 14 december 2019 over de Motorola One Vision Blue

Bij Belsimpel op 12-12-2020 om 23:00 besteld en dag erna om ca. 9:30 geleverd.
Moto One Vision is vervanger voor mijn Moto G5.

GSM is iets langer/smaller/dunner dan de Moto G5Plus van mijn man
Voelt voor kleine handen prettiger aan.

Na instellen zijn er een 5-tal systeemupdates geinstalleerd tot beveiligingspatch : 1 november 2019.
Vingerafdruksensor op achterzijde reageert goed en snel.

7,5
4 sterren
Goed

Erg goede prijs kwaliteit verhouding

van Ballegooijen | 4 december 2019 over de Motorola One Vision Bronze

Erg goede camera bij voldoende licht,
Het langwerpige screen is fijn (alleen video's hebben standaard andere screen verhouding) en doet de gebruikelijke apps zonder enige haperingen

Motorola One Vision Blue

289,00

Video's over de Motorola One Vision Blue

Belsimpel-productvideo voor de Motorola One Vision Blue