Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Motorola New Moto G 4G - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,0
24 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 9,0
  • Degelijkheid: 9,0
  • Mogelijkheden: 9,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 9,0

Review van: J.H. Roelfs

7 april 2016

10
5 sterren
Fantastisch

Hele fijne Smartphone

Ik ben erg blij met deze mooie smartphone. De bediening is erg simpel, na één dag is alles simpel en helder. Geluid is goed. Absoluut geen spijt van de aanschaf van deze telefoon.

Review van: GPM Hawinkels

28 maart 2016

8,0
4 sterren
Heel goed

uitstekende service

Ik had op internet het verkeerde type telefoon besteld. Ik heb toen direct gebeld en ben zeer correct geholpen aan de telefoon. De heer aan de telefoon heeft direct de bestelling aangepast en de bijbetaling geregeld.

Review van: S17

28 maart 2016

10
5 sterren
Fantastisch

Meer dan prima toestel, zeker voor de prijs. Spijt ga je er niet van krijgen.

Vooral als je geen super hoge eisen hebt aan je telefoon zou ik niet weten waarom je een telefoon van 500 euro of meer zou aanschaffen. Dit toestel doet het meer dan prima en je mist niks. De bijna "stock-Android-versie" is handig omdat er na een update van Google zelf, ook altijd snel een update voor deze Motorola komt. Je hebt dan de nieuwste features, en vooral belangrijk: de nieuwste beveiligingen.

Review van: F.M> Bartelen

24 maart 2016

10
5 sterren
Fantastisch

goede procedure

Ik had mijn oude Motorola G laten vallen. Het scherm was stuk en later bleek ook dat het geluid (met telefoneren) het niet goed meer deed. Heb niet lang getwijfeld over een nieuwe. Ik heb gewoon weer een "G" besteld. Dit nieuwe toestel is net wat groter en wat dunner dan de vorige. Verder is hij razendsnel en alle gegevens/foto's worden snel overgezet naar het nieuwe toestel. Ik heb nog even nagedacht over de E maar die heeft onder andere een wat minder goede camera volgens de verschillende testen.

Ik had per ongeluk een verkeerd huisnummer opgegeven als afleveradres, namelijk met mijn eigen straatnaam maar het huisnummer van mijn ouders! Dat werkt dus niet... Ik heb even gebeld met DPD en zij hebben het snel geregeld. De volgende dag had ik de telefoon in huis! Hulde!

Review van: Ciderman

23 maart 2016

8,0
4 sterren
Heel goed

Toptoestel voor weinig poen

Dit is een budget-toestel met de kwaliteit van een veel duurdere telefoon. En wat Belsimpel belooft klopt echt: ik heb deze telefoon in de avond besteld en hij werd de volgende dag ('s morgens zelfs) al bezorgd. Bij vragen is Belsimpel ook simpel en gemakkelijk te bellen voor assistentie. Bedankt!

Video's over de Motorola New Moto G 4G

Belsimpel-productvideo voor de Motorola New Moto G 4G