Motorola Moto Z3 Play - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,0
38 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 9,0
  • Degelijkheid: 9,0
  • Mogelijkheden: 9,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 9,0

Review van: L.G. de Haas

9 december 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Gewoon prima

Ik had eerst een Samsung A40 gekocht, maar die is qua design niet mijn smartphone. Wordt gek van al die extra appjes! Motorola Z3 Play heeft dat allemaal niet, gewoon een no-nonsens apparaat met een leuk extraatje: de Moto Mod Accu.

Review van: N Schonewille

12 september 2019

6,0
3 sterren

Mooi toestel

Heb dit toestel nu een paar maanden. Opzich fijne telefoon, alleen 1 nadeel hij gaat plots telkens van de wifi af en geeft dan aan op de telefoon wifi uitgezet. Heel irritant want dan gaat hij over op mijn internet bundel. Andere mensen in mijn huis hebben hier geen last van. Misschien dat het ook aan de Android versie lig ik heb geen idee meer.Verder geluid voor het afspelen van filmpjes is niet echt hard. Dus oortjes zijn wel nodig.

Review van: H Batist

7 september 2019

8,0
4 sterren
Heel goed

Geweldige telefoon

Na mijn Motorola play weer gekozen voor dit merk en weer geweldige ervaring doet wat hij moet doen,mooi groot scherm makkelijker bediening,en heel goed betaalbaar voor zo fijn toestel!

Review van: Zeer Tevreden!

19 augustus 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Wég met de iPhone!

Ben geen 'early adaptor', dus hoef niet zonodig. Eindelijk overgestapt van OiS naar Android. De Apple dwingelandij werd mij teveel. Met dat lullige vaste geheugen. Vol betekent een nieuwe kopen. En vol raakt de iPhone met steeds weer nieuwe updates. "Geheugen vol. Verwijder overbodige bestanden!" Net zolang tot je wel een nieuwe iPhone móét kopen. Deze Motorola Z3 Play (nu topmerk Lenovo) laat tenminste een geheugen uitbreiding toe met een Micro SD card. Tot maar liefst 2Tb! Geweldig ding met zeer veel, ook uit te breiden, mogelijkheden. Én strakke prijs. Ik zeg kópen! Krijg je geen spijt van.

Review van: Gert Jan

14 augustus 2019

10
5 sterren
Fantastisch

geweldig toestel

Doorslaggevend waren motomods. Ik denk de boxen aan te schaffen om daarmee muziek in de buurt te hebben. Samenvattend handig navigeren, schudden voor wat functies, prima scherm, goede chip, camera spatwaterdicht de extra mod batterij en een goede Blue tooth waren mijn selectie criteria. Hij voldoet meer dan dat ik oorspronkelijk had voorzien. enig nadeel... is groot.

Motorola Moto Z3 Play Blue

€ 266,00

Video's over de Motorola Moto Z3 Play

Belsimpel-productvideo voor de Motorola Moto Z3 Play