Motorola Moto Z3 Play Blue - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

8,9
39 geverifieerde reviews
4,5 sterren
Geweldig
  • Camera: 9,1
  • Scherm: 9,2
  • Snelheid: 9,2
  • Batterijduur: 8,3
  • Prijs/kwaliteit: 8,9
7,0
3,5 sterren
Goed

Goed

LA Heinhuis | 13 december 2019 over de Motorola Moto Z3 Play Blue

Wat me tegen valt is dat de aan/uit toets nu links zit. Ipv gewoon rechts. En dat het mobiele hoesje die ik speciaal er voor besteld heb jammer genoeg de extra batterij er niet in past. Zou toch moeten kunnen.nu moet ik deze appart houden

10
5 sterren
Fantastisch

Gewoon prima

L.G. de Haas | 9 december 2019 over de Motorola Moto Z3 Play Blue

Ik had eerst een Samsung A40 gekocht, maar die is qua design niet mijn smartphone. Wordt gek van al die extra appjes! Motorola Z3 Play heeft dat allemaal niet, gewoon een no-nonsens apparaat met een leuk extraatje: de Moto Mod Accu.

7,0
3,5 sterren
Goed

Mooi toestel

N Schonewille | 12 september 2019 over de Motorola Moto Z3 Play Blue

Heb dit toestel nu een paar maanden. Opzich fijne telefoon, alleen 1 nadeel hij gaat plots telkens van de wifi af en geeft dan aan op de telefoon wifi uitgezet. Heel irritant want dan gaat hij over op mijn internet bundel. Andere mensen in mijn huis hebben hier geen last van. Misschien dat het ook aan de Android versie lig ik heb geen idee meer.Verder geluid voor het afspelen van filmpjes is niet echt hard. Dus oortjes zijn wel nodig.

8,5
4,5 sterren
Erg goed

Geweldige telefoon

H Batist | 7 september 2019 over de Motorola Moto Z3 Play Blue

Na mijn Motorola play weer gekozen voor dit merk en weer geweldige ervaring doet wat hij moet doen,mooi groot scherm makkelijker bediening,en heel goed betaalbaar voor zo fijn toestel!

10
5 sterren
Fantastisch

Wég met de iPhone!

Zeer Tevreden! | 19 augustus 2019 over de Motorola Moto Z3 Play Blue

Ben geen 'early adaptor', dus hoef niet zonodig. Eindelijk overgestapt van OiS naar Android. De Apple dwingelandij werd mij teveel. Met dat lullige vaste geheugen. Vol betekent een nieuwe kopen. En vol raakt de iPhone met steeds weer nieuwe updates. "Geheugen vol. Verwijder overbodige bestanden!" Net zolang tot je wel een nieuwe iPhone móét kopen. Deze Motorola Z3 Play (nu topmerk Lenovo) laat tenminste een geheugen uitbreiding toe met een Micro SD card. Tot maar liefst 2Tb! Geweldig ding met zeer veel, ook uit te breiden, mogelijkheden. Én strakke prijs. Ik zeg kópen! Krijg je geen spijt van.

Video's over de Motorola Moto Z3 Play Blue

Belsimpel-productvideo voor de Motorola Moto Z3 Play Blue