Motorola Moto X - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

8,3
8 geverifieerde reviews
4 sterren
Erg goed
  • Camera: 8,5
  • Scherm: 8,8
  • Snelheid: 8,5
  • Batterijduur: 7,2
  • Prijs/kwaliteit: 8,8
6,5
3,5 sterren
Beoordeling

Wel leuk toestel, maar...

UR Reenaers | 27 juli 2014 over de Motorola Moto X 16GB Black

Heb het toestel pas. Toch hier en daar een minpuntje: zoals het aan/uit-knopje staat er niet goed en is miniem. Dan er is geen Nederlandstalige handleiding bij en is wel nodig, alle functies zijn niet even makkelijk en soms wel wat ingewikkeld. Over het algemeen toch een mooi toestel. Ik wacht maar eens af of het toestel gewoon goed blijkt te zijn.

6,0
3 sterren
Beoordeling

Perfecte telefoon in wat voor situatie dan ook!

Jerry | 6 juli 2014 over de Motorola Moto X 16GB Black

Na anderhalve week de Motorola Moto X te hebben is het tijd voor de review!
Ik heb gekozen voor de Moto X omdat ik hiervoor de Motorola Moto G had, ook een supertelefoon voor weinig geld en ik wou graag de Motorola Moto X hebben, omdat ik dan toch wat meer functies zou hebben.

Mijn algemene indruk is goed te noemen op deze smartphone ;het gebruiksgemak is goed en het toestel is supergoed gebouwd.
Het beeldscherm is HD en AMOLED wat prachtige kleuren geeft.
De achterkant is van een soort rubberachtig mat plastic, dat lekker fijn aanvoelt. Het glas van het beeldscherm zou krasbestendig moeten zijn en tot nu toe heb ik nog geen enkele kras. Ik erger me wel een heel klein beetje aan de microfoon die zit aan de onderkant van het scherm beetje onhandige plek want je ziet stof er een beetje gauw inzitten.

Notificaties worden altijd duidelijk weergeven door 'actief scherm' zoals dat genoemd wordt, als je bijvoorbeeld een sms binnenkrijgt hoef je de telefoon alleen even te bewegen en dan zie je al dat het een sms'je is en van wie het is. Daana kan je ook gewoon unlocken. Je hoeft dan niet op de aan en uit knop te drukken.
ik had zelf ook graag een noticicatie-led lampje gezien maar die zit er helaas niet op.
Je kan de telefoon ook met de stem besturen door 'OK Google Now' te zeggen en gevolgd door een commando wat je kan geven, dit werk alleen in het Engels maar wel erg leuk en goed. Als de telefoon in slaapstand staat kan je bijvoorbeeld zeggen: Ok Google Now, whats the weather?. En dan zegt hij wat het weer is.

De accu gaat bij normaal gebruik een hele dag mee, ik leg de telefoon elke nacht aan de oplader.

De camera is behoorlijk goed te noemen; een 10-megapixel camera en flits. Maakt goede en scherpe foto's. Kan slowmotion filmen en scherpstellen. Wat ook leuk is, als de telefoon in slaapstand staat en je schud te telefoon twee keer achter elkaar gaat de camera aan en kan je gelijk een foto maken.

Voor de rest werkt alles gewoon vlot en goed. Het is dus een aanrader; een best luxe uitstralende telefoon, wat lekker in de hand licht en een fantastisch scherm heeft waar alles op kan, hier kan je lekker de dag mee door.

Pluspunten:
Mooi 4.7 inch scherm (HD-AMOLED).
Met de stem te besturen.
Mooie bouwkwaliteit.
Een 10-megapixel camera.
Leuke extra functies.
Android 4.4 KitKat.
Motorola oplader meegeleverd met twee USB poorten.

Minpunten:
Microfoon op onhandige plek geplaatst.
Geen FM-Radio.

8,5
4,5 sterren
Erg goed

Zeer mooi en degelijk

VDB.M vandenbulcke | 5 juli 2014 over de Motorola Moto X 16GB Black

Ik heb deze Motorola Moto X net in mijn bezit.

- Algemene indruk: zeer mooie en degelijke telefoon.
- Besturing: dit is een pure Android ervaring wat mij zeer bevalt, tevens zijn er weinig apps die door de producent zijn voor-geïnstalleerd.
- Functies: de camera is acceptabel, kan beter maar valt best mee. Het scherm is tevens goed, een tof aspect is dat hij zelf het ontgrendel scherm geeft als je hem uit je broek zak haalt, en dan alle meldingen weergeeft op 1 scherm: zeer handige en snelle manier om te navigeren van het ene naar het andere.
- Eind oordeel: dit is zeker een goede telefoon voor de juiste prijs. Het is geen high-end telefoon maar zeker toch één van de betere middenmotor telefoons, die ook wel een mooie look heeft en goed in de hand ligt.

10
5 sterren
Fantastisch

Ik zeg doen

M. van den Akker | 19 juni 2014 over de Motorola Moto X 16GB Black

Ik was opzoek vanwege mijn verlenging van mijn abonnement naar een smartphone die in de verhouding prijs en kwaliteit een degelijke telefoon zou zijn.
Deze telefoon biedt je een geweldige Android-ervaring. Geen Motorolalaag er omheen zoals bij de HTC, Sony, en andere Android-toestellen. Het biedt je daarnaast ook toegang tot de geweldige Motorola-applicaties, die de verbinding met mijn desktop vergemakkelijkt.
Het gebruikersgemak is hierdoor subliem, deze Moto X heb je dan al snel van een fabriekstelefoon tot een persoonlijke telefoon getransformeerd. Ook door de glasheldere camera, achter en voor(!), heb je twee camera's waar je wel een grote u tegen mag zeggen. Respectievelijk met 10 en 2 MP. (Hiermee heb ik dan al een honderdtal 'snaps' mee verstuurd.)
Ook de speaker is een knaller. Helder en goed! Geen stereokwaliteit jammer genoeg, maar de tonen en klanken vliegen wel de speaker uit, en hierdoor vergeet je een gewenste stereo-ervaring.
Kortom, hij ligt goed in de hand, heeft pure Android, geeft toegang tot fijne Motorola-opties heeft geweldige camera's en een top speaker.
Ik zeg doen!

8,0
4 sterren
Erg goed

Mooi toestel

DANNY V | 17 juni 2014 over de Motorola Moto X 16GB Black

Snelle en correcte levering. De smartphone voldoet op het eerste zicht aan mijn verwachtingen.