Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

Motorola Moto G5 - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,0
40 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 8,0
  • Degelijkheid: 8,0
  • Mogelijkheden: 9,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 8,0

Review van: J.G.M. Kodden

3 oktober 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Prettige telefoon voor zeer prettige prijs

Ik wilde Ún een Android smartphone, Ún van een bekend merk, Ún max. 5 inch scherm Ún niet teveel betalen. Daar is deze Motorola Moto G5 helemaal mee geslaagd. Snel alles in te stellen, vingerafdruk vergrendeling, helemaal goed.

Review van: berend123

1 oktober 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

In zijn prijsklasse niet te verslaan (op dit moment)

Deze telefoon is een topper. Een full-hd scherm bijvoorbeeld hoort niet vanzelfsprekend bij die prijs, evenmin als 3gb aan ram geheugen of een vingerafdrukscanner.Verder kun je zeer vlot internetten zonder dat het toestel de neiging heeft om te blijven hangen of langzaam te worden. Geluid van muziek is daarentegen matig, verstaanbaarheid van telefoongesprekken is prima en van camera's van smartphones hoef je natuurlijk in zijn algemeenheid al helemaal geen superkwaliteit te verwachten omdat het fysiek gewoon onmogelijk is om hoge kwaliteit met dit materiaal te verwezenlijken.
Een belangrijke mogelijkheid is verder de aanwezigheid van 'on the go' faciliteit waarmee externe apparaten op de usb-poort kunnen worden aangesloten. Hoewel bij een aantal ervan wel de 'developers options' van android eerst moeten worden geactiveerd om de diverse usb-functies te kunnen instellen (zoeken op google !) De matige geluidskwaliteit kan dan enigermate worden verbeterd door een externe dac aan te sluiten mbv een otg-kabeltje. Maar verwacht niet dat het hierdoor hifi wordt :-) Voor onderweg echter zeer acceptabel.
Het full-hd scherm is fantastisch scherp. Bij het kijken van video's of foto's zou het 5 inch scherm wel wat groter mogen zijn, maar dan wordt de hanteerbaarheid van het toestel ook minder. Dus alles bij elkaar wel ok.
Kortom : voor deze prijs een onverslaanbaar toestel !

Review van: FAJM Van Dijk

13 september 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Super telefoon

Eerst een i phone se besteld via belsimpel niet zo goed bevallen te klein voor mij
Omgeruild voor de Moto G5
Procedure liep voortreffelijk super service van belsimpel
Een top bedrijf ik beveel dit bedrijf aan voor een ieder
Frans van Dijk

Review van: Susanne

26 augustus 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Supertelefoon voor zeer goede prijs

Ik heb deze telefoon aangeschaft voor mijn zoon die naar de brugklas gaat. Hij ziet er mooi uit, heeft super beeld en geluid, we zijn er zeer tevreden over! Voor deze prijs tippen er weinig aan!

Review van: A.E. Renkema

7 augustus 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Optimale prijs-kwaliteit verhouding

Goeie telefoon, werkt goed intu´tief en heeft handige features. Zo is er 1 knop ipv 3 knoppen onderaan het scherm waarmee je alle bedieningen uitvoert door te drukken en naar links of rechts te schuiven. Ook reageert de telefoon (als je hem zo hebt ingesteld) op beweging waarmee bv de camera of zaklamp snel aan kan. Een fijne telefoon waarmee ik weer een paar jaar vooruit kan!

Video's over de Motorola Moto G5

Belsimpel-productvideo voor de Motorola Moto G5