Motorola Moto G - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,0
34 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 9,0
  • Degelijkheid: 9,0
  • Mogelijkheden: 9,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 9,0

Review van: J de Man

15 juli 2014

10
5 sterren
Fantastisch

Snel, goed & goedkoop!

Ik kocht een Moto G van Motorola. De telefoon oogt degelijke en heeft veel te bieden voor zo'n kleine prijs. Ik ben erg tevreden na een maand gebruik!
Ik zocht een mooie aanbieding. Deze prijs was het laagste en ik kreeg er snelle en goede service voor. Alles werd duidelijk gecommuniceerd en ik heb alleen maar lof over het bestelproces.

Review van: Rubinio

21 juni 2014

10
5 sterren
Fantastisch

Geweldige telefoon!

Ik was op zoek naar een betaalbare, simpele telefoon. Maar wel één die genoeg mogelijkheden kon bieden. Ik kwam uit op deze telefoon vanwege alle goede kritieken en ik moet zeggen dat het mijn verwachtingen helemaal overtreft. Hij voelt helemaal niet aan als budgettelefoon; hij werkt perfect en vooral snel!
Hij ziet er degelijk en zakelijk uit. Een nadeel is het randje wat in de zijkant zit, hier verzamelt zich snel stof in maar dit kun je makkelijk oplossen met een klein borsteltje.
In gebruik is hij geweldig, de telefoon reageert snel en heeft een simpele duidelijke interface zonder toeters en bellen. Het kostte me nauwelijks tijd om het systeem te doorgronden.
Met de degelijkheid lijkt met wel snor te zitten. Hij is geheel van plastic maar hij is wat zwaar. Maar juist het gewicht zorgt er voor mij voor dat hij heel degelijk aanvoelt.
Over de mogelijkheden kan ik niet veel zeggen. Ik gebruik geen games of andere ingewikkelde apps. Alleen de simpele dingen, maar deze draait hij fantastisch snel zonder problemen.
De geluidskwaliteit is beter dan ik tot nu toe heb gehad. Echt niks op aan te merken en dat voor deze prijs!

Review van: A Paardenkooper

19 juni 2014

8,0
4 sterren
Heel goed

Slimme tefeloon

Op vakantie zijn mijn camera en iPod in het water gevallen, die doen het nu niet meer. Ik had al jaren lang zo'n oud mobieltje waarmee je alleen kunt bellen en sms'en. Vond het nu mijn camera en iPod kapot gingen, wel eens tijd worden voor een smartphone. Een vriend van mij heeft deze telefoon aangeraden. Deze Motorola Moto G is perfect! Het heeft alles in 1, precies wat ik zocht. Heb mijn muziek weer met zeer goede geluidskwaliteit, en een camera erop die hele mooie foto's maakt! Doordat ik hiervoor zo'n oude telefoon had, was het in het begin een beetje moeilijk om om te gaan met een smartphone, maar deze telefoon is niet al te ingewikkeld en ging hem al snel begrijpen. Aangeraden! Top telefoon!

Review van: G.W. Keijzer

13 juni 2014

8,0
4 sterren
Heel goed

Prima smartphone

Ik heb voor dit product gekozen vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. In de praktijk klopt dit zeker. Een degelijke betrouwbare, snelle smartphone voor een hele mooie prijs!

Review van: R.A.M. Hereijgers

11 juni 2014

8,0
4 sterren
Heel goed

Prima telefoon voor acceptabele prijs

Product gekocht op advies van een familielid met verstand van elektronica. De prijs heeft mij niet afgeschrikt. Nadeel is dat er geen oplader bijgeleverd wordt. Alle opties van een Android telefoon aanwezig. Zeer makkelijk in het gebruik. Over de degelijkheid kan ik nog niet zoveel zeggen aangezien ik hem net heb.

Video's over de Motorola Moto G

Belsimpel-productvideo voor de Motorola Moto G