Motorola Moto C Plus - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,0
16 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 9,0
  • Degelijkheid: 8,0
  • Mogelijkheden: 8,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 8,0

Review van: KENNY van maurik

21 juni 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Hele fijne smartphone

Ik heb hier bij belsimpel een Motorola Moto c plus besteld wat een geweldige telefoon en dat voor die prijs en netjes binnen 1 dag bezorgd ik raad iedereen belsimpel aan

Review van: G Stoker

21 februari 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Een uitstekend toestel voor mij!

Ik gebruik mijn gsm voor het bellen en Whats app en enkel een keer google maps. Het toestel leent zich hier prima voor.Voor relatief weinig geld veel telefoon.Mijn eerste motorola ,waarschijnlijk niet de laatste.

Review van: ROLAND wagenaar

8 februari 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Deze review gaat over de Super Service van BELSIMPEL!

Door mijn eigen onhandigheid kan ik voorlopig geen gebruik maken van mijn splinternieuwe Moto C Plus. Helaas werkt de Harde Reset om de fabrieksinstellingen terug te zetten niet. Ik vind dit een tekortkoming van Motorola.
Waar ik zeer over te spreken ben is de wijze waarop BELSIMPEL mij via email begeleidt om dit euvel op te lossen. Ik krijg elke keer binnen 24 uur een reactie op mijn vragen. Nu heb ik een retourlabel ontvangen om dit toestel ter reparatie terug te sturen. Dat vind ik KLASSE! Als het toestel weer is ontgrendeld ga ik zeker een review schrijven. Wordt dus vervolgd. m.vr.groet, Roland Wagenaar

Review van: J.M.H. Verboort

15 december 2017

10
5 sterren
Fantastisch

Zeer mooi toestel en ook nog betaalbaar

Heb het toestel van vandaag, makkelijk alles te installeren , en best wel snel, dus voor weinig geld toch een heel mooi toestel, heb een ander merk gehad van een zelfde aankoopbedrag, met veel problemen, ik wil dus deze Motorola best aanraden, zelfs voor op het scherm een flitser.

Review van: MAARTEN Van der Donckt

30 november 2017

6,0
3 sterren

Degelijk toestel voor z

Veel geheugen, snelle processor, lange batterijduur en een mooi toestel voor weinig geld. De camera stelt echter een beetje teleur. Dikwijls onscherpe foto's.

Video's over de Motorola Moto C Plus

Belsimpel-productvideo voor de Motorola Moto C Plus