Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Motorola Milestone - EU - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,0
7 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 9,0
  • Degelijkheid: 10
  • Mogelijkheden: 9,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 9,0

Review van: Jens Padmos

22 februari 2011

8,0
4 sterren
Heel goed

Goede telefoon, maar met aandachtspunten

Zeer goede telefoon qua hardware, maar op software gebied mag Motorola beter zijn best gaan doen. Zeker als ik maar 1 update per jaar krijg wordt ik niet helemaal blij.....

Android is een goed besturingssysteem, maar dan moet het wel goed worden aangepast aan de telefoon. Ik raak soms zo gefrustreerd van deze telefoon om een paar kleine punten:

- Bluetooth en Wi-Fi kunnen niet tegelijk aan staan, heel fijn als je Bluetooth headphones hebt en dan over wi-fi youtube wilt kijken
- Random reboots, wordt ik steeds vaker gestoord van, begeurt niet heel vaak maar toch is het erg vervelend....
- En om een of andere reden heeft mn Music Player soms kuren, zoals zomaar muziek afspelen, of gewoon weigeren musiek af te spelen, best gek

Maar toch blijf ik er van houden omdat het een mooie telefoon is, die snel werkt ondanks een paar kuren, en hij kan verassend goed tegen een stootje....

Review van: Vincent Free

30 november 2010

8,0
4 sterren
Heel goed

Dhr.

Het is een geweldige telefoon. Het is alleen jammer dat de bootloader closed is en dat motorola niet echt erg snel is met updaten.

Review van: Ton

17 juli 2010

10
5 sterren
Fantastisch

Motorola Milestone

Deze Motorola Milestone is een heerlijke telefoon, zeker als je van een super simpele Nokia 3109 af komt.
Het toetsenbord is een van de belangrijkste pluspunten van het apparaat, evenals het geweldig scherpe en heldere scherm.
Een nadeel, wat vrijwel alle toestellen met aanraakscherm zullen hebben, is dat je met wat zweterige vingers soms lastig de applicaties kunt bedienen.
De accutijd is erg afhankelijk van de applicaties die actief zijn, en is vaak ook per applicatie en soms zelfs per versie erg verschillend. Als je "m alleen maar standby hebt staan, en verder geen tools actief houdt ie "t wel een dag of 3 a 4 uit, maar als je veel op internet zit en een msn client geladen hebt, met weinig of geen wifi dekking in de buurt, is de accu echt binnen een dag leeg.
Gelukkig is er een mooie deskstand te koop waarop je "m "s nachts weer kunt oplade4n, terwijl ie dan ook als wekker kan dienst doen, mits je "m naast je bed zet natuurlijk.
De vormgeving is de enige die geen 5 punten krijgt, "t blijft een wat hoekig apparaat, en de toetsenindeling is ook erg vierkant (geen half versprongen toetsen zoals een PC-toetsenbord), maar op zich heeft dat ook wel weer een bepaalde charme voor de technocraat die ik ben.

Review van: Tjerk

4 juni 2010

10
5 sterren
Fantastisch

Snelle telefoon

Mijn iphone 3g werd zeer traag na 1,5 jaar gebruik, dus ik besloot om de milestone aan te schaffen.
Het toestel is fijn in gebruik, vooral de snelheid bij het switchen tussen programmas is super. De camera werkt prima en de speaker gaat 1,5/2 keer zo hard als die van de iphone (goed geluid). Op internet lees je nog wel eens reviews van mensen die niet tevreden zijn over het qwerty keyboard, maar ik denk dat het een kwestie van wennen is, ik vind het namelijk heerlijk werken.

Het internet werkt supersnel, thuis gebruik ik mn wifi niet eens meer, 3g/hsdpa werkt snel genoeg voor de meeste doeleinden. alleen youtube filmpjes in hq laden duurt lang.
Het enige nadeel zit m eigenlijk in de software. het scrollen door je apps/muziek/websites gaat een beetje snappy in vergelijking met de iphone, waarbij het mooi vloeiend gaat. klein detail misschien, maar het draagt wel bij aan de gebruikerservaring.
Ook jammer dat flash (nog) niet ondersteund wordt, evenals standaard internet-tethering (wat je toch wel zou verwachten op een redelijk "vrij" platform zoals android).
En nog een minpunt wat voor veel smartphones geldt, de batterijduur. Met normaal gebruik (wat muziek luisteren, af en toe internetten en wat belletjes plegen) is ie aan het eind van de dag helemaal leeg. Elke nacht aan de lader dus, maar dat was ik van mijn iphone ook gewend.
Op het design heb ik niks aan te merken, het toestel voelt heel degelijk aan en zo ziet hij er ook uit, beter dan de iphone naar mijn mening.

Review van: Ron

7 april 2010

10
5 sterren
Fantastisch

Heerlijk toestel

Wat een fijn en degelijk toestel!!
Het typen van een sms-bericht of mailtje is erg prettig met het slide-toetsenbord.
Het scherm is groot en helder. Als je buiten bent, is de helderheid hoger dan binnen of in het donker. Dit is ook fijn met bijv. navigatie in de auto.
Als je het bel-volume naar beneden "doordrukt" met de toets op de zijkant, staat de telefoon in trilstand. Als je dan nog 1 keer drukt staat ie op stil, erg slim!
Android is ook een heerlijk platform; alles wat je eventueel mist, kun je in de "Market" vinden.
Kortom; een blijvertje!