Motorola Defy Black - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

8,4
17 geverifieerde reviews
4 sterren
Erg goed
  • Camera: 8,4
  • Scherm: 8,8
  • Snelheid: 7,4
  • Batterijduur: 8,4
  • Prijs/kwaliteit: 9
6,5
3,5 sterren
Beoordeling

waterdicht

Wllem | 6 december 2011 over de Motorola Defy White Black

Toestel is goed bestand tegen vocht; dus geen probleem om mee te nemen bij een tocht op de racefiets. Sluiting van de deksel had beter gekund; heb een paar keer gehad dat bij het uit de broekzak halen de achterzijde open sprong.
Jammer dat er geen update van Android niet meer gedaan wordt door Motorola.

5,5
3 sterren
Beoordeling

Defydoom

ypsylon | 1 oktober 2011 over de Motorola Defy Black

Sinds een paar maanden eigenaar van Moto Defy.
Wat was het een enorme fout geweest !!!!
Eerst telefoon gekregen met "branded" software van Voda - mijn abo is bij Telfort :( Maar eerlijk is eerlijk, naar Belsimpel gebeld en alles in een gesprek geregeld - TOP !
Andere telefoon thuis gekregen, even was ie goed maar ...
1) moeilijkheden met netwerk verbinding,
2) telefoon "ziet" niet USB verbinding,
3) netwerk valt uit (maar het kan ook provider gerelateerd zijn)
4) Let Op !!!! Touchscreen reageert niet tijdens opladen !!!

Motorola was nooit super sterk merk maar ik dacht dat i.c.m. Android zou niet zo erg zijn...
Wel dus.
Ik zeg: Niet doen !!!

7,5
4 sterren
Goed

Flexibel maar niet 100% stabiel

Kevin | 13 september 2011 over de Motorola Defy Black

De Defy is een prettige Androidtelefoon die lekker stevig is, maar toch compact en licht. Er zijn echter ook wat minpunten.

Als overstapper van iPhone naar Defy ben ik blij met de flexibiliteit de Android biedt (widgets), maar out-of-the-box werkt de Defy/Android niet helemaal lekker. Zo moest ik bijv. beveiligingsinstellingen van m"n wifi-netwerk aanpassen om de Defy erop te laten werken. Playlists downloaden van Spotify werkte ook niet in één keer (SD-card geeft aan vol te zijn, terwijl er nog ruimte zat is). Na wat ge-google, en spelen met instellingen/sd-cards zijn deze problemen echter opgelost. Wel jammer dat Google Maps consequent vastloopt, hier heb ik geen oplossing voor gevonden.

Het feit dat het toestel (spat-)waterdicht is en tegen een stootje kan vind ik echter heel wat waard. Bovendien is de prijs voor dit toestel zeer concurrerend in vergelijking met HTC"s en Samsungs, vooral gelet op de hoge resolutie van het beeldscherm.

Dit is geen toestel voor mensen die het niet leuk vinden om eraan te "klussen", maar wel voor hen die zich daar niet door laten afschrikken en wat stevigers willen dan de gemiddelde smartphone.

9,0
4,5 sterren
Uitstekend

Alles erop en eraan

Avk | 11 september 2011 over de Motorola Defy Black

De Motorola Defy is een zeer complete, handzame smartphone die nog betaalbaar is ook. Bovendien is de telefoon water- en stofbestendig en het glas krasvast volgens de brochuretekst. Hoewel dat laatste moeilijk is vast te stellen, want mijn brochure is in het Italiaans.
Installeren ging simpel na een Nederlandse pdf gedownload te hebben. Eigenlijk is alles zo logisch, dat toevoegen en wijzigen van apps en het standaard gebruik van telefoon, sms, camera etc zichzelf wijzen.

8,5
4,5 sterren
Erg goed

Motorola Defy Black

Jaap | 30 augustus 2011 over de Motorola Defy Black

Prima toestel dat opvalt door zijn robuuste buitenkant, relatief snelle hardware en gunstige prijs. De android skin van Motorola is niet in alle gevallen een toevoeging, maar dingen zoals de ingebouwde muziekspeler is dan wel weer fantastisch.