Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur 050 - 210 34 04

Telfort abonnementen met modem of dongel

Prijsplannen

Er zijn helaas geen mobiel internet abonnementen met modem of dongel gevonden voor Telfort.

  • Altijd en overal online
  • Supersnel mobiel internet

Prijsplaninformatie Telfort

Uitgebreide informatie over de mogelijkheden van verschillende Telfort-prijsplannen.

Telfort Mobiel internet is gewoon mobiel internet, maar dan super voordelig! De prijzen zijn zeer aantrekkelijk en de databundels bieden voor ieder wat wils. Hieronder vindt u alle internetbundels van Telfort.

Telfort 500 MB

Sluit uw laptop of tablet nu aan op mobiel internet van Telfort! Dankzij de 500 MB bundel kan dit al vanaf een lage maandprijs. Scherp geprijsd, maar wel maximale flexibiliteit dus. 500 megabyte is voldoende om af en toe te internetten, zoals browsen en e-mailen zonder bijlages.

Telfort 1000 MB

Voor meer ruimte in uw internetbundel kunt u kiezen voor de 1000 MB mobiel internet bundel. Hiermee sluit u uw laptop of tablet moeiteloos aan op het internet en kunt u regelmatig browsen en e-mailen. De bundel is net niet groot genoeg om ook video's te bekijken of om bijvoorbeeld muziek te luisteren via internet, daar is de 2000 MB bundel meer geschikt voor.

Telfort 2000 MB

U kunt met uw laptop of tablet regelmatig online zijn dankzij de 2000 MB bundel. Daarbij kunt u ook af en toe video's bekijken of muziek streamen.

Telfort 3000 MB

Wilt u de grootste mobiel internet bundel van Telfort? Kies dan voor de 3000 MB bundel die ruimte geeft voor intensief datagebruik. Zo kunt u altijd online zijn met uw laptop, computer of tablet!