Microsoft Lumia 950 - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

8,6
25 geverifieerde reviews
4,5 sterren
Geweldig
  • Camera: 8,9
  • Scherm: 8,1
  • Snelheid: 9,2
  • Batterijduur: 8,6
  • Prijs/kwaliteit: 8,3
5,5
3 sterren
Beoordeling

Slechte keuze

M van Essen | 30 november 2017 over de Microsoft Lumia 950 Black

Na minder dan een jaar aux ingang stuk gegaan. Laten repareren. En aangezien windows phone echt waardeloos is (Bluetooth falen, langzame os, buggy roaming, ondermaatse app store) nu toch maar een andere mobiel gekocht. Ik snap niet dat windows dit besturingssysteem überhaupt durft aan te bieden.

7,0
3,5 sterren
Goed

prima toestel en prima winkel

Richard | 22 december 2016 over de Microsoft Lumia 950 White

Heel fijn geholpen in de Belsimpel winkel in Rotterdam. Ondanks de Kerstdrukte is de telefoon de volgende dag al in het begin van de middag afgeleverd. Microsoft heeft weliswaar veel minder aanbod aan apps, maar als je die niet nodig hebt, heb je aan de Lumia een veel gebruiksvriendelijker toestel dan een toestel met Android of IOS.

10
5 sterren
Fantastisch

Helemaal te gek dit toestel

PJ boon | 17 november 2016 over de Microsoft Lumia 950 Black

ik had een paar kleine probleempjes met de installatie van mijn nieuwe telefoon. 1 telefoontje was genoeg om het apparaat aan de gang te krijgen. Wauwwww wat een goede zet van Microsoft om deze telefoon op de markt te brengen. Bediening heel eenvoudig, mogelijkheden veel en een camera die aan al mijn wensen voldoet, spat zuiver en de video's zijn helemaal te gek. groetjes Peter. Ik heb het trouwens over de LUMNIA 950 van Microsoft.

9,0
4,5 sterren
Uitstekend

ongelooflijk goed toestel

PJ boon | 16 november 2016 over de Microsoft Lumia 950 Black

goedemiddag,

ik ben zeer tevreden over de gang van zaken. Alles is aangekomen en ook de manier waarop er gecommuniceerd word verliep perfect. Ik ga NU alles instellen en genieten van de mogelijkheden op de Microsoft Lumia 950 Black. Dat zal een hele belevenis worden, ik heb de reviews bekeken, waauuuuuw ik wens jullie heel veel succes toe en met deze gang van zaken gaat dat zeker lukken.

Groetjes Peter Boon, absoluut een tevreden klant.

10
5 sterren
Fantastisch

Super telefoon

R.A. Koops | 1 november 2016 over de Microsoft Lumia 950 White

De Lumia 950 is een featurerijke en innovatieve telefoon. Het display, de camera's, Windows Hello en Continuum zijn indrukwekkend. Microsoft heeft lang zonder flagship phone moeten opereren. Fijn dat de vloot Lumia's eindelijk wat nieuw leiderschap heeft. Ik ben in ieder geval onder de indruk. Wauw!

Video's over de Microsoft Lumia 950

Belsimpel-productvideo voor de Microsoft Lumia 950