Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

Doro informatie over telefoons, besturingssysteem, navigatie en garantie

ZTE

Over Doro

In 1974 begon het bedrijf Doro met het produceren van antwoordapparaten. Tegenwoordig helpen ze anderen met hun persoonlijk overwinningen te behalen. Hoe? Doro past moderne technologie aan zodat horen, lezen en gebruiken gemakkelijker wordt. Het ontwerpteam van Doro heeft één overstijgend doel: houd het simpel, zonder het saai te maken. Voornamelijk senioren hebben baat bij de telefoons van Doro, maar ook mensen die zichzelf nog geen ouderen voelen waarderen deze toestellen. Het gebruiksgemak samen met een goede vorm, geluid, ergonomie en visuele beleving laten de Doro-toestellen schitteren.


Doro telefoons

Doro Primo 413

De Doro Primo 413 is een gebruiksvriendelijke klaptelefoon en is een perfect toestel voor jou als je geen behoefte hebt aan allerlei ingewikkelde functies en toepassingen, maar je telefoon gewoon wil gebruiken waar deze voor bedoeld is: bellen! Met de Primo 413 ben je altijd bereikbaar, waar en wanneer je ook bent. Wie op zoek is naar gebruiksvriendelijkheid hoeft niet verder te kijken dan de Doro Primo 413. De verlichte toetsen zijn makkelijk zichtbaar in het donker en ook beschikt het toestel over een camera en FM-radio. De belangrijkste functie die op dit toestel aanwezig is, is de assistentieknop voor noodoproepen. Drie contactpersonen kunnen worden toegevoegd onder de noodknop zodat je altijd snel contact op kunt nemen met de persoon die je nodig hebt.

Specificaties Doro Primo 413

  • 2.4-inchdisplay
  • 2-megapixelcamera
  • Verlichte toetsen
  • Assistentieknop voor noodoproepen
  • FM-radio

Doro Besturingssysteem

De toestellen van Doro draaien op een eigen besturingssysteem. Alles is zo optimaal mogelijk ingesteld zodat het telefoneren enorm makkelijk gaat. Geen ingewikkelde, technische begrippen of verscholen functies, de Doro Primo 366 en de Primo 413 zijn superduidelijk in gebruik.


Doro Garantie en Reparatie

Op alle Doro toestellen zit twee jaar garantie. Deze garantie dekt alle eventuele fabricagefouten. Als je gebruik wilt maken van reparatie verwijzen wij je graag naar onze Doro Garantie & Reparatie-pagina