Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Doro informatie over telefoons, besturingssysteem, navigatie en garantie

ZTE

Over Doro

In 1974 begon het bedrijf Doro met het produceren van antwoordapparaten. Tegenwoordig helpen ze anderen met hun persoonlijk overwinningen te behalen. Hoe? Doro past moderne technologie aan zodat horen, lezen en gebruiken gemakkelijker wordt. Het ontwerpteam van Doro heeft één overstijgend doel: houd het simpel, zonder het saai te maken. Voornamelijk senioren hebben baat bij de telefoons van Doro, maar ook mensen die zichzelf nog geen ouderen voelen waarderen deze toestellen. Het gebruiksgemak samen met een goede vorm, geluid, ergonomie en visuele beleving laten de Doro-toestellen schitteren.


Doro telefoons

Doro Primo 413

De Doro Primo 413 is een gebruiksvriendelijke klaptelefoon en is een perfect toestel voor jou als je geen behoefte hebt aan allerlei ingewikkelde functies en toepassingen, maar je telefoon gewoon wil gebruiken waar deze voor bedoeld is: bellen! Met de Primo 413 ben je altijd bereikbaar, waar en wanneer je ook bent. Wie op zoek is naar gebruiksvriendelijkheid hoeft niet verder te kijken dan de Doro Primo 413. De verlichte toetsen zijn makkelijk zichtbaar in het donker en ook beschikt het toestel over een camera en FM-radio. De belangrijkste functie die op dit toestel aanwezig is, is de assistentieknop voor noodoproepen. Drie contactpersonen kunnen worden toegevoegd onder de noodknop zodat je altijd snel contact op kunt nemen met de persoon die je nodig hebt.

Specificaties Doro Primo 413

  • 2.4-inchdisplay
  • 2-megapixelcamera
  • Verlichte toetsen
  • Assistentieknop voor noodoproepen
  • FM-radio

Doro Primo 8031

De Doro Primo 8031 is een handige Android-smartphone, die bruikbaarheid en handige functies perfect met elkaar weet te combineren. Zo heb je alle voordelen van een smartphone, zonder de ingewikkelde poespas die hierbij komt kijken. De Doro 8031 maakt bijvoorbeeld gebruik van een touchscreen met extra grote knoppen. Ook heeft het toestel een speciale help-functie. Mocht je er toch niet uikomen met je toestel, dan vind je hier vast de oplossing. En voor echte noodgevallen beschikt de Doro Primo 8031 over een noodknop. Hiermee heb je met een druk op de knop direct contact met een zelfgekozen noodcontact. Net als andere smartphones kun je met de Doro Primo 8031 natuurlijk ook gewoon WhatsApp gebruiken. Zo deel je makkelijk foto's die je met de handige 5-megapixelcamera maakt!

Specificaties Doro Primo 8031

  • 4.5-inchdisplay
  • 5-megapixelcamera
  • Extra makkelijke software
  • Assistentieknop voor noodoproepen
  • FM-radio

Doro Besturingssysteem

De gewone GSM's van Doro draaien op een eigen besturingssysteem. Alles is zo optimaal mogelijk ingesteld zodat het telefoneren enorm makkelijk gaat. Doro's smartphone, de Doro Primo 8031, draait op Android. Deze software is van zichzelf al makkelijk te gebruiken. Doro heeft hier zijn eigen aanpassingen aan gedaan, zodat dit nog beter bij zijn toestel past. Je hebt met de Doro 8031 dus een toestel met alle voordelen van Android en Doro ineen! Je kunt dan ook volop apps downloaden, zoals WhatsApp en Facebook. Ook leuke spelletjes of puzzels zijn makkelijk te downloaden. Geen ingewikkelde, technische begrippen of verscholen functies, de Doro Primo 413 en Primo 8031 zijn superduidelijk in gebruik.


Doro Garantie en Reparatie

Op alle Doro toestellen zit twee jaar garantie. Deze garantie dekt alle eventuele fabricagefouten. Als je gebruik wilt maken van reparatie verwijzen wij je graag naar onze Garantie & Reparatie-pagina


Alle Doro-toestellen, met uitgebreide specificaties