Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

LG P500 Optimus One - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

10
5 geverifieerde reviews
5 sterren
Fantastisch
  • Vormgeving: 10
  • Degelijkheid: 10
  • Mogelijkheden: 9,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 8,0

Review van: Bart

18 augustus 2011

10
5 sterren
Fantastisch

Lg optimus one black

Ik heb deze mobiel "s avonds om 19.00 besteld en ik kreeg hem de volgende ochtend al binnen. Erg goede service van belsimpel en met mijn mobiel ben ik ook heel blij. Het design is erg mooi, hij werkt simpel en de accu gaat erg lang mee. Dit is dus een erg mooie mobiel voor mensen die niet zo veel hebben te besteden.

Review van: Petra

21 juli 2011

10
5 sterren
Fantastisch

LG P500 Optimus One Black

Dit is mijn eerste smartphone en ik ben er helemaal blij mee. Het toestel is niet moeilijk in gebruik en ziet er gelikt uit!

Review van: Siem Rijnberg

9 juli 2011

10
5 sterren
Fantastisch

LG optimus P500 Optimus One

Ik heb mijn telefoon( LG optimus one P500) hier besteld, en ik ben er uitermate tevreden mee. Ik kreeg mijn telefoon binnen 3 dagen binnen. Alles aan te telefoon is prima, geen problemen etc.

Top!

Review van: Annemarijn

29 juni 2011

10
5 sterren
Fantastisch

LG P500 Optimus One

Ik heb de telefoon net gekregen. Netjes op tijd afgeleverd en hij ziet er heel mooi uit! Hij werkt ook heel goed. Ben er heel erg blij mee! :) Bedankt Belsimpel.nl!

Review van: Roel

26 mei 2011

8,0
4 sterren
Heel goed

Goede Smartphone voor goede prijs

Als je wel een smartphone wilt met een goed touchscreen, maar niet meteen de hoofdprijs wilt betalen. Touchscreen en software reageert snel, en touch is vrij gevoelig. Met android kan je natuurlijk genoeg zelf aan je telefoon toevoegen. Als Bluetooth en GPS uit staan is 1x in 2 dagen opladen voldoende, anders niet. Camera doet het prima in hoge kwaliteit. Vreemd alleen dat extra mogelijkheden daarvan (leukigheidjes als filters etc.) het alleen doen op lage kwaliteit. Geen uitgebreide gebruiksaanwijzing als hardcopy erbij, maar online op site van LG wel.
Er zit android 2.2 op, ook als je nu koopt, waarschijnlijk is de laatste wel (gratis?) te downloaden.
Geluid van de Radio etc is goed, alleen het mastervolume zou wat luider mogen wat mij betreft, voor bijvoorbeeld beltoon / navigatie / etc.