Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

LG L90 - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,0
36 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 9,0
  • Degelijkheid: 9,0
  • Mogelijkheden: 9,0
  • Gebruiksgemak: 9,0
  • Geluidskwaliteit: 9,0

Review van: A.M. Kes

18 februari 2016

8,0
4 sterren
Heel goed

Aardige telefoon voor weinig geld

Nu een jaar in gebruik, en nu ervaar ik voor het eerst minpunten.

Plus: alles eigenlijk wel. Altijd had ik twijfels bij LG, maar ben er erg tevreden mee (geweest altijd). Prima accu, degelijke foto's, helder scherm, relatief snel (geweest).

Min: de laatste tijd (wel in 2016) heb ik het probleem dat ik oproepen mis. Mijn gsm is in mijn directe omgeving, maar gaat niet over als ik wordt gebeld. De telefoon staat gewoon op Luid; niet op trillen of stil. Ik moet dus voortdurend mensen terugbellen. Soms na een paar minuten, soms na een paar uur. De LG L90 zegt me wel, oproep gemist, dus hij registreert de oproepen (met tijd) gelukkig wel.

Extra puntje van verbetering: zoals iedereen zet ook ik in bepaalde situaties mijn gsm op trillen. Om deze LG weer op geluid te krijgen, zet je hem eerst in de 'mode' Stil, waarna je verder kunt (scrollen) naar Geluid. Omdat de gsm even in de stand Stil staat, komt er een tekstbalk (irritant) voorbij, die me waarschuwt, dat ik nu geen signaal ontvang van een binnenkomende oproep, totdat ik hem weer schakel naar Geluid of trillen. Ter vergelijk: zo vaak als u bent gevraagd, of u akkoord bent met cookies, zo vaak heb ik deze melding gekregen. Een andere optie is om - in de trilstand - het volume te verhogen via de volumeknop, maar dan weet ik nooit, wat ik nu allemaal vol geluid zet, het belvolume, het geluid van een videootje afspelen? dus die optie pas ik nooit toe.

Review van: S.M

17 augustus 2015

8,0
4 sterren
Heel goed

Zeer tevreden!

Ligt goed in de hand. Batterij gaat zes dagen mee bij gematigd gebruik! Alles reageert snel en zoals het hoort. Niet te veel overbodige apps aanwezig. Top product voor top prijs.

Review van: Dick

18 juli 2015

10
5 sterren
Fantastisch

LG L90

Prima toestel. Lekker snel, mooi scherm en scherpe HD foto's. Ik ben er erg tevreden over en mijn volgende smartphone wordt ook zeker een LG. Prijs is ook OK en doet zeker niet onder voor de duurdere merken.

Review van: NLJ van Bart

15 juli 2015

10
5 sterren
Fantastisch

LG L 90

Lage prijs, biedt veel mogelijkheden, goede accu en camera.
Kortom, een geweldige telefoon die doet wat er beloofd wordt.

Review van: T Overduin

3 juli 2015

10
5 sterren
Fantastisch

Super telefoon

Pas in december overgestapt op de smartphone, en ik kwam uit bij deze.
Een geweldig ding, wat perfect aan al mijn wensen voldoet.