Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

LG L90 Dual Sim - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

9,0
3 geverifieerde reviews
4.5 sterren
Uitstekend
  • Vormgeving: 9,0
  • Degelijkheid: 9,0
  • Mogelijkheden: 9,0
  • Gebruiksgemak: 10
  • Geluidskwaliteit: 9,0

Review van: G. Drost

29 september 2015

8,0
4 sterren
Heel goed

LG L90

Een geweldig apparaat, maar bovenal de snelle levering. Installatie ging erg snel. Het gebruik is zeer eenvoudig; een aanrader!

Review van: Lodewijk

9 september 2015

10
5 sterren
Fantastisch

Super

De LG L90 heb je in twee versies: voor één of voor twee simkaarten (handig voor werk of buitenland), waarbij de dual sim-versie ook nog eens goedkoper is. Dan is de keus snel gemaakt.
Het toestel biedt enorm veel voor de prijs, en heeft naast een prima beeldscherm ook nog eens een heel behoorlijke camera (met flits).
In mijn ogen wel zo ongeveer de beste koop in deze categorie!

Review van: DA Eeden

12 augustus 2015

10
5 sterren
Fantastisch

Chapeau

Telefoon is opmerkelijk strak op afgesproken tijd geleverd, chapeau! De LG L90 is solide gebouwd en ligt goed in de hand, niet te groot. Heb de Kitkat direct moeiteloos geüpgraded naar Lollipop.
Het werkgeheugen voldoet goed in standaard status, snel en direct, aanstaande aanpassingen zullen ongetwijfeld genoemde verbeteren.

Het display is prima, scherp en volle kleuren, camera idemdito, touchscreen reageert perfect. De hoeveelheid bloatware vind ik meevallen afgaande op internet berichten, desondanks zal ik deze na aanpassing verwijderen of minimaliseren tot wat ik kan gebruiken. In eerste instantie wilde ik de mono sim, helaas toen niet meer voorradig, maar eigenlijk ben ik blij met de dual sim, specificaties en prestaties zijn gelijk aan de mono sim en een 2e sim is erg makkelijk in specifieke situaties als provider storing of in het buitenland.

Al met al ben ik ingenomen met de snelle en punctuele service van Belsimpel en de solide LG L90, life is good.