Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

LG G7 ThinQ Grey - Tips & Tricks

Online: 2-4 werkdagen
Winkels: Niet op voorraad

Vragen & antwoorden voor de LG G7 ThinQ

 • Wat kan ik met de Google Assitant-knop aan de zijkant van mijn LG G7 ThinQ Grey?

  Antwoord:

  Met één druk op de knop schakel je Google Assistant in. Dit is je digitale persoonlijke assistent die je helpt in het dagelijks leven. Zo vraag je Google Assistent de route naar een restaurant of spreek je een zin in om deze te laten vertalen. 

  Door twee keer op de knop te drukken, wordt Lens geopend. Google Lens is een slimme foto-assistent die objecten, personen of tekst herkent op foto's. Zo kan Lens benoemen welke planten of dieren je ziet als je een foto maakt, en toont de app automatisch reviews van restaurants die in beeld staan op je camera.

 • Kan ik met mijn LG G7 ThinQ Grey gebruik maken van online opslag?

  Antwoord:

  Naast het interne geheugen van je toestel kun je ook gebruik maken van Cloud Storage. Hier kun je jouw foto’s en video’s uploaden, zodat ze niet meer op je telefoon hoeven te staan. Ze blijven wel beschikbaar op je telefoon via de Cloud, maar nemen geen ruimte meer in op je telefoon. Zo blijft je telefoon snel en zal je geheugen veel minder snel vol raken. Voorbeelden van Cloud-storage zijn iCloud, Dropbox, Google Drive en Microsoft OneDrive.

 • Hoe kan ik mijn LG G7 ThinQ Grey verbinden met mijn computer?

  Antwoord:

  Je verbindt je LG-toestel met een PC door middel van een kabeltje. Dit kabeltje doe je in de USB-ingang van de computer. 

  Daarnaast kun je LG's eigen programma gebruiken: LG PC Suite. Met dit programma download je updates, beheer je bestanden en synchroniseer je je toestel.

 • Mijn LG G7 ThinQ Grey reageert niet op mijn aanrakingen, wat kan ik hieraan doen?

  Antwoord:

  Het kan zijn dat TalkBack aan staat. Dit is een functie van Android, gemaakt voor blinden en slechtzienden. De telefoon zet in deze modus de tekst op het scherm om in spraak. Je kunt deze functie uitschakelen via het instellingenmenu, onder 'Toegankelijkheid'.

  Hier kun je meer informatie vinden over Google TalkBack.

 • Ik heb een ander formaat simkaart nodig dan ik momenteel heb. Wat moet ik doen?

  Antwoord:

  Tegenwoordig zijn er simkaarten in drie verschillende formaten in omloop: regulier, micro en nano. Als je simkaart te klein is voor je telefoon, kun je een sim-adapter gebruiken. Op deze manier past de simkaart weer in je telefoon. Als je simkaart te groot is, kun je deze bijknippen met een simkaart knipper. Het bijknippen van een simkaart kan ook gratis voor je gedaan worden in één van de Belsimpel winkels.

Alle vragen & antwoorden