Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

LG G7 ThinQ Grey - Reviews

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores:

8,0
6 geverifieerde reviews
4 sterren
Heel goed
  • Vormgeving: 9,0
  • Degelijkheid: 8,0
  • Mogelijkheden: 8,0
  • Gebruiksgemak: 8,0
  • Geluidskwaliteit: 10

Review van: J Brak

25 januari 2019

10
5 sterren
Fantastisch

Buiten verwachting!

Zeer mooie telefoon met fijne optie's zoals:
Interne antenne (radio), goede camera, 3,5 mm audio input met uitstekende geluidskwaliteit, extreem hoge helderheid etc..
Je krijgt waarvoor je betaald!

Review van: E.B.

9 januari 2019

8,0
4 sterren
Heel goed

Prima toestel

De LG G7 ThinQ is een fijne smartphone, mooi groot display, goed geluid, veel mogelijkheden. Moet alleen wennen aan de terugtoets, was gewend bij mijn vorige LG dat deze rechts zat, nu links. Heb de camera nog niet echt gebruikt, dus dat is nog afwachten. Heb opnieuw voor LG gekozen omdat de vorige LG mij goed heeft bevallen.

Review van: J.V. Verhoeven

5 december 2018

8,0
4 sterren
Heel goed

Echt een supper toestel voor de prijs

Na ongeveer een maand met dit toestel, kan ik wel zeggen dat er zeer tevreden over ben behalve een probleem gehad met bootloop maar dit was zelf op te lossen met een hard reset. Muziek luisteren op deze telefoon is echt een ervaring met goede headphones, de camera kan mee met de rest van de grote jongens en kwa prestaties is die ook even snel. beste smartphone van rond de 400 euro, gewoon een volwaardig flagship model die kan opboxen tegen de iphones en galaxys. En ook nog wat unieke features met zich mee brengt. LG heeft het deze keer echt goed aangepakt, alleen moeten ze nog wat verbeteren in het updaten van de software.

Review van: Gebruiker

1 december 2018

2,0
1 ster

Bootloop na een paar weken

De telefoon zelf is prima, als die het doet.
Helaas is op 1 december de telefoon in een bootloop terecht gekomen en niet meer op te starten.


Review van: HZ

6 november 2018

10
5 sterren
Fantastisch

Flagship killer

Lang gezocht en getwijfeld tussen Samsung S9, Poco en 1Plus, maar uiteindelijk voor LG G7 gegaan. 1plus 6T van een fabrikant die beweert flagship killer te zijn viel de onthulling en de prijs heel erg tegen. Poco had geen audio jack en was ook niet waterdicht. Samsung is de laatste tijd nieuwe Apple (qua prijs dan) en had ook geen breedhoek camera.
Dit toestel vinkt werkelijk alle boxen, geluid is zeer goed, audio jack is aanwezig met Quad DAC, toestel is IP68 waterdicht, camera erg verbeterd in kwaliteit en groothoek lens is echt geweldig en uiteindelijk het beeld is waanzinnig mooi en bizar fel onder directe zon. Kortom met de prijs die je bij Belsimpel.nl kunt kopen kon ik dit toestel moeilijk laten liggen.

LG G7 ThinQ Grey

€ 435,00

Video's over de LG G7 ThinQ Grey

Belsimpel-productvideo voor de LG G7 ThinQ Grey