LG G7 ThinQ Blue - Tips & Tricks

Vragen & antwoorden voor de LG G7 ThinQ

 • Wat kan ik met de Google Assitant-knop aan de zijkant van mijn LG G7 ThinQ Blue?

  Antwoord:

  Met één druk op de knop schakel je Google Assistant in. Dit is je digitale persoonlijke assistent die je helpt in het dagelijks leven. Zo vraag je Google Assistent de route naar een restaurant of spreek je een zin in om deze te laten vertalen. 

  Door twee keer op de knop te drukken, wordt Lens geopend. Google Lens is een slimme foto-assistent die objecten, personen of tekst herkent op foto's. Zo kan Lens benoemen welke planten of dieren je ziet als je een foto maakt, en toont de app automatisch reviews van restaurants die in beeld staan op je camera.

 • Kan ik met mijn LG G7 ThinQ Blue gebruik maken van online opslag?

  Antwoord:

  Naast het interne geheugen van je toestel kun je ook gebruik maken van Cloud Storage. Hier kun je jouw foto’s en video’s uploaden, zodat ze niet meer op je telefoon hoeven te staan. Ze blijven wel beschikbaar op je telefoon via de Cloud, maar nemen geen ruimte meer in op je telefoon. Zo blijft je telefoon snel en zal je geheugen veel minder snel vol raken. Voorbeelden van Cloud-storage zijn iCloud, Dropbox, Google Drive en Microsoft OneDrive.

 • Mijn apparaat heeft waterschade, wordt dit gedekt door de garantie?

  Antwoord:

  In de regel valt waterschade bij geen enkel elektronisch apparaat onder de garantievoorwaarden. Dit komt omdat waterschade onder gebruikersschade valt. Hier kan de fabrikant geen garantie op geven, omdat zij geen invloed kunnen uitoefenen op het gebruik van het apparaat.

  Veel apparaten, zoals smartphones, smartwatches en fitness trackers, hebben een waterdichtheidscertificaat dat aangegeven wordt met een code, zoals IP68 of 5ATM. Ook waterschade bij deze gecertificeerd waterdichte apparaten valt niet onder de garantie. Dit komt omdat de waterdichte verzegeling van jouw apparaat onderhevig kan zijn aan slijtage door normaal gebruik. Probeer dus altijd te voorkomen dat je apparaat nat wordt, ook als hij waterdicht is.

 • Hoe kan ik mijn LG G7 ThinQ Blue verbinden met mijn computer?

  Antwoord:

  Je verbindt je LG-toestel met een PC door middel van een kabeltje. Dit kabeltje doe je in de USB-ingang van de computer. 

  Daarnaast kun je LG's eigen programma gebruiken: LG PC Suite. Met dit programma download je updates, beheer je bestanden en synchroniseer je je toestel.

 • Mijn LG G7 ThinQ Blue reageert niet op mijn aanrakingen, wat kan ik hieraan doen?

  Antwoord:

  Het kan zijn dat TalkBack aan staat. Dit is een functie van Android, gemaakt voor blinden en slechtzienden. De telefoon zet in deze modus de tekst op het scherm om in spraak. Je kunt deze functie uitschakelen via het instellingenmenu, onder 'Toegankelijkheid'.

  Hier kun je meer informatie vinden over Google TalkBack.

Alle vragen & antwoorden